Snupi, Čarli Braun i Klinje oduševili mališane na premijeri (VIDEO)

novi hit film

Snupi, Čarli Braun i Klinje oduševili mališane na premijeri (VIDEO)

Od danas na redovnom repertoru bioskopa širom Srbije
Objavljeno: 12:40h

Film "Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D" izazvao je ogromno interesovanje mališana, ali i njihovih roditelja koji su među prvima želeli da vide novo ostvarenje posle 35 godina čekanja. Pred prepunom salom u Cineplexxu Delta City večeras je održana premijera animiranog hita nastalog iz pera Čarlsa M. Šulca i kreatora filmova Ledeno doba i Rio.

Osmogodišnji dečak Čarli Braun i njegov nestašni pas Snupi dobili su priliku da osvoje i nove generacije klinaca, 65 godina nakon rođenja stripa zahvaljujući studijima Blue Sky i 20th Century Fox Animation. Pomenuti studiji su udružili snage i ekranizovali strip koji je Čarls M. Šulc objavio u više od 17 hiljada nastavaka u periodu od 1950. do 2000. godine. Klinje se na velikom platnu ne upuštaju u epsku avanturu ili putovanje van njihovog komšiluka. Umesto toga, priča se fokusira na novu komšinicu Čarlija Brauna, malu crvenokosu devojčicu. Najdraži i najsimpatičniji gubitnik na svetu, Čarli Braun, obećava sebi u filmu: "Ovoga puta, stvari će biti drugačije".
Zanimljivost koja prati dugometražni animirani je činjenica da su ga producirali upravo sin i unuk Čarlsa Šulca – Kreg i Brajan Šulc. Reditelj filma je Stiv Martino (reditelj četvrtog nastavka animiranog filma Ledeno doba: Pomeranje kontinenata 3D). Pored animiranog filma Snupi i Čarli Braun: film o klinjama, distributerska kuća MCF MegaCom Film nam ovog meseca u bioskope donosi i urnebesnu komediju „Mojih pet minuta“ sa Kristijanom Klavijeom u glavnoj ulozi koja kreće 12.novembra, intelektualni triler „Žrtvovanje piona“ sa Tobijem Megvajerom u bioskopima je od 19.novmebra, i najnoviji film Stivena Spilberga „Most špijuna“ sa omom Henksom u glavnoj ulozi koji kreće 26.novembra. Više o ovim filmovima možete pogledati na sajtu http://mcf.rs/category/uskoro/


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.