DŽON VILIJAMS SE POVLAČI! Zna se i kada
Foto: Printscreen/youtube/ Deutsche Grammophon - DG

šteta!

DŽON VILIJAMS SE POVLAČI! Zna se i kada

Petostruki dobitnik Oskara je izjavio da će se i dalje baviti muzikom

Objavljeno: 16:27h

Džon Vilijams, legendarni kompozitor koji je stvorio muziku za "Park iz doba Jure", "Ratove zvezda", "Harija Potera" i druga filmska ostvarenja, biće spreman da povuče nakon što završi rad na predstojećem filmu "Indijana Džons 5".

- Trenutno radim na Indijani Džonsu 5, za koji je Harison Ford, koji je prilično mlađi od mene, mislim da je najavio da će biti njegov poslednji film. Pa, pomislio sam: ako Harison to može, onda možda i ja mogu - rekao je legendarni kompozitor.

1 / 4 Foto: Printscreen/youtube/ Deutsche Grammophon - DG

Dok se Vilijams udaljava od snimanja filmova, petostruki dobitnik Oskara je izjavio da će se i dalje baviti muzikom. On navodno trenutno piše klavirski koncert za Emanuela Aksa nakon što je objavio album "A Gathering of Friends" sa violončelistom Jo-Jo Ma. Objavljen 20. maja, album se sastojao od koncerata za violončelo i novih aranžmana iz partitura Šindlerove liste, Linkolna i Minhena.

- Voleo bih da budem tu za 100 godina da vidim šta ljudi rade sa filmom i zvukom i prostornim, zvučnim i vizuelnim efektima . Mislim da ima ogromnu budućnost - rekao je Vilijams, piše NME.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.