KEJT MOS SVEDOČILA U PROCESU DEP - HERD: Imala je i te kako ŠTA DA KAŽE!
Foto: Printscreen/youtube/FOX5NewYork

SVE JE LAŽ!

KEJT MOS SVEDOČILA U PROCESU DEP - HERD: Imala je i te kako ŠTA DA KAŽE!

Javnost je sa nestrpljem iščekivala trenutak kada će se na suđenju Džonija Depa i Amber Herd pojaviti Kejt Mos, čuveni supermodel i Depova bivša devojka, a mnogi su smatrali da je upravo ona ključni svedok u procesu

Objavljeno:

Kejt Mos je svedočila danas, a na suđenje se uključila putem video veze, kako bi podržala nekadašnjeg partnera sa kojim je izlazila od 1994. do 1998. godine.

Podsetimo, Amber Herd je 5. maja svedočila o navodnom zlostavljanju koje je pretrpela dok je bila u braku sa Depom, kada je navela kako je glumac svojevremeno gurnuo Kejt niz stepenice, dok je par još bio u ljubavi.

Mosova je danas opovrgnula ova nagađanja, rekavši da je Džoni Dep nikada nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice.

Izlazili smo iz sobe i Džoni je izašao iz sobe pre mene. Padala je kiša, i dok sam izlazila iz sobe okliznula sam se niz stepenice. Povredila sam leđa. Vrištala sam jer nisam znala šta se dogodilo i jer me je bolelo"

Amber Herd
foto: Printscreen/youtube/FOX5NewYork

- Otpočela je Kejt svoje izlaganje, dodavši da je Dep pritrčao da joj pomogne.

"Odveo me je u moju sobu i pozvao medicinsku pomoć", rekla je.

Na pitanje da li ju je Dep ikada gurnuo niz stepenice, odgovorila je da nije: "Nikada me nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice".

Slavna 48-godišnjakinja rekla je i da nikada nije svedočila ni u jednom suđenju, a na pitanje zbog čega je odlučila da sada to uradi, advokati su uložili prigovor.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.