Prava zimska bajka: Novi spot pijanistkinja Marije Popović (VIDEO)
Foto: Promo

Vivaldi

Prava zimska bajka: Novi spot pijanistkinja Marije Popović (VIDEO)

Marija za potrebe dizajna kostima koje nosi u spotu angažovala glumca Pozorišta na Terazijama Dušana Kaličanina - srpskog Džona Galiana
Objavljeno: 11:57h

Pijanistkinja Marija Popović već godinama svoj rad sa velikim uspehom prezentuje u inostranstvu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Poznata po fantastičnim spotovima kojima je svoje muziciranje približila publici širom sveta, Marija će ovih dana javnost obradovati spotom za Vivaldijevu kompoziciju "Winter". Ekranizacija iza koje je stala čuvena kompanija C Music, premijerno će biti predstavljena u Londonu.

Bajkovita scenografija ovog umetničkog remek dela, inspirisana je "Snežnom kraljicom", a ono što je zanimljivo je da je Marija za potrebe dizajna kostima koje nosi u spotu angažovala glumca Pozorišta na Terazijama, Dušana Kaličanina. Dvoje umetnika je u Londonu pobralo samo najbolje kritike, a čelni ljudi tamošnje produkcije konstatovali su da je Kaličanin srpski Džon Galiano.

foto: Promo

- Prezadovoljna sam saradnjom sa Dušanom! On je izuzetno talentovan, kako po pitanju glume, tako i u pogledu dizajna, pa ovo izgleda zaista magično. To je naš mali poklon publici u susret predstojećim praznicima, te se nadam da ćete uživati - kaže Marija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.