Ona je NOVA LARA KROFT! Da li je bolja od ANĐELINE? (FOTO)
Foto: Reuters / Paul Hackett

lara croft strikes again

Ona je NOVA LARA KROFT! Da li je bolja od ANĐELINE? (FOTO)

Novi Tomb Raider, u koprodukciji kompanija Warner Bros. i MGM, u bioskopima bi trebalo da se pojavi 16. marta 2018.
Objavljeno: 16:32h

Početak snimanja novog akcionog ostvarenja iz serijala Tomb Rejder zakazan je za januar 2017. godine. Švedska glumica Alisija Vikander je nova Lara Kroft, ćerka čuvenog arheologa koji je ubijen pod nerazjašnjenim okolnostima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mlada naslednica Kroft imanja kreće očevim stopama, čitajući njegove dnevnike i sve više shvatajući da je otac bio na tragu velikih otkrića.

foto: AP

Film je nedavno dobio i glavnog negativca Voltona Goginsa, kome ovakve uloge nimalio nisu strane. Gledali smo ga u Tarantinovim hitovime "The Hateful Eight" i "Django Unchained".

foto: AP

Film će režirati norveški reditelj Roar Uthaug ("The Wave"), a scenario je napisala Dženiva Robertson - Dvoret ("Transformers: The Last Knight").

foto: AP

Lik Lare Kroft prvi put se pojavio 1996. godine, u kompjuterskoj igrici, koja je do danas doživela mnogo verzija. Do sada su snimljena dva nastavka Tomb Rejdera sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi, "Lara Croft: Tomb Raider" i "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life", ali je njihov uspeh bio osrednji.

Novi "Tomb Raider" film, u koprodukciji kompanija Warner Bros. i MGM, u bioskopima bi trebalo da se pojavi 16. marta 2018. godine.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.