GLUMICU SILOVALI, A ONDA JE SAČEKALA JOŠ GORA STVAR: Svi ste je gledali
Fren Drešer, Foto: Printscreen/youtube

Ispovest

GLUMICU SILOVALI, A ONDA JE SAČEKALA JOŠ GORA STVAR: Svi ste je gledali

Glumica Fren Drešer nikada se nije lečila od traume koju je doživela kada je imala 28. godina

Objavljeno:

Glumica, nekad popularne serije "Dadilja" smatra da je razlog zbog kog se, 15 godina kasnije razbolela, silovanje koje je doživela 1985. godine.

- Doživela sam traumu kao žrtva silovanja i godinama se nisam bavila time kako je to emocionalno uticalo na mene, jednostavno sam nekako nastavila sa svojim životom - izjavila je glumica na promociji svoje knjige.

Fren smatra da nije slučajnost što je baš materica zahvaćena karcinomom. Ona je bila podvrgnuta histerektomiji nakon pogrešne dijagnoze od koje se lečila dve godine i smatra da ulogu u nastanku ove bolesti imaju toksične supstance kojima je bila izložena.

Fren Drešer
foto: EPA

- Amerikanci su izloženi otrovima, hroničnim bolestima i ovisnosti o drogama, izjavila je glumica i dodala da bi svi trebalo da se zapitamo šta to radimo sa svojim životima i kako ih živimo, kada dolazimo do ovog stadijuma.

Podsetimo, Fren Drešer glumila je u seriji gde je ona u ulozi dadilje koja igrom slučaja počinje da radi u bogatoj porodici sa Menhetna. Serija Dadilja emitovala se od 1993. do 1999.

(Espreso/NovostiMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.