Ima sve da pršti! Njega su BG klaberi čekali 10 godina! (FOTO) (VIDEO)

Tehno spektakl!

Ima sve da pršti! Njega su BG klaberi čekali 10 godina! (FOTO) (VIDEO)

Pred beogradskim klaberima je istinski spektakl, pošto posle dugo iščekivanja čuveni tehno DJ The Advent konačno dolazi u prestonicu Srbije.
Objavljeno:
A da će 28. novembra na Lucky Records Showcase žurki u Depo Magacinu sve da pršti, garantuje i to što će se slavni Britanac predstaviti live act-om, koji važi za jedan od najtraženijih u svetu! bez dileme spada u najiščekivanije artiste među beogradskim rejverima, pošto je jedno od retkih imena iz samog svetkog vrha koje još nije bilo u Srbiji.
Tascha Romboy
Važi i za velikog inovatora, ali i artista koji je uvek išao u korak s vremenom, zbog čega i dan danas spada u “creme da la crème” tehno scene.
Awekenings, Hyper Space ili WMC Miami, Tresora, Fabrika i Berghaina. Njegov label Kombination Research već godinama važi za jedan od najuticajnijih, a njegovo ime može da stane u red sa velikanima kao što su Chris Liebing i Len Faki, sa tim da su Ciscovi setovi za nijansu dinamičniji.
Tascha Romboy
Britanac važi za jednog od najboljih live act artista u svetu, a da će se upravo u tom izdanju 28. novembra predstaviti ovdašnjim klaberima, jasno je da nas u Depou čeka možda i najdinamičnija Lucky Records Showcase žurka do sada.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.