EVO KAKO SADA IZGLEDA ZLOBNICA KOJOJ SE CELA SRBIJA DIVILA: Ljudi, ona je sve MLAĐA I MLAĐA (FOTO)
Gabrijela Spanić, Foto: Profimedia

SEĆATE LI SE?

EVO KAKO SADA IZGLEDA ZLOBNICA KOJOJ SE CELA SRBIJA DIVILA: Ljudi, ona je sve MLAĐA I MLAĐA (FOTO)

Gabriela Spanić je jedna od najvećih zvezda telenovela u svetu, a domaćoj publici postala je poznata krajem 90-ih kada smo sedeli ispred malih ekrana željno iščekujući nove epizode čuvene serije "Zlobnica".

Objavljeno:

Glumicu Gabrielu Spanić koja vuče korene sa Balkana, je domaća publika upamtila po čuvenoj ulozi u seriji Zlobnice.

Krajem 90-ih godina ova serija je imala veliku popularnost, a osim glumom, veliku pažnju je privukla i svojim atraktivnim izgledom i neverovatnom lepotom.

Od te serije prošle su 2 decenije, a ono što se nije pomerilo je njen izgled. Danas ima 48 godina, međutim, gotovo da izgleda bolje nego kada je bila devojka.

I dalje se bavi glumom i vrlo je popularna u Južnoj Americi. Na fotografijma koje deli sa pratiocima na društvenim mrežama se jasno vidi njen odličan izgled. Čini se da njoj godine ne mogu ništa.

Međutim, Gabriela je proslavila 48. rođendan, prevremeno je posegnula za metodama protiv starenja, pa se neretko u Južnoj Americi, gde je i dalje vrlo popularna, čuju kritike na njen račun. Sve češće se o njoj piše upravo u tom kontekstu, a nedavno su je fanovi na Instagramu upitali šta joj se desilo sa licem.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube/ReviVal

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.