Možete da skupite delove svog života? DOBILI SMO NOVU HIMNU Da budemo samo dobro! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / E-Play band

Heroj nije dobrotvor

Možete da skupite delove svog života? DOBILI SMO NOVU HIMNU Da budemo samo dobro! (FOTO) (VIDEO)

A el vas neko nekad pitao da li vam se život raspada?
Objavljeno:

Bend E-Play radi na svom petom studijskom albumu, koji je sinoć najavio promocijom novog singla i spota "Da budemo samo dobro" u UK Parobord.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Odlučili smo se za malo drugačiji produkcijiski pristup. Pesma je vrlo himnična i hteli smo da joj tako i pristupimo, pa smo zvali Voju Aralicu da nam bude producent. Sve je išlo veoma brzo i nismo hteli da izgubimo energiju i kreatvni naboj koji nas je vodio u studiju - kaže Maja Cvetković

foto: Promo

Pripreme za snimanje spota su bile sasvim drugačije, kaže ona i ističe da su pokušali audio emociju da prenesu na platno, a da im je to pošlo za rukom tek kada se ekipi priključio igrač Vladimir Čubrilo koji je svojim emotivnim igranjem doprineo pesmi.

- Kostim za ovu priliku osmislila je Biljana Grgur. Trebalo je uklopiti igru, kostim, bend, vodu, pesmu I emociju u jedan isti vizualni sklop na nekoliko stepeni ispod nule. Mislim da se trud I smrzavanje definitivno isplatilo. Video rad potpisuje Milan Radojčić sa kojim već duže vreme savršeno saradjujemo. - kaže Maja Cvetković.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.