EVO KADA JE NASTAVAK SUĐENJA DŽONIJU DEPU!
Amber i Dep, Foto: Profimedia

nastavlja se agonija

EVO KADA JE NASTAVAK SUĐENJA DŽONIJU DEPU!

Dep tuži Herd, svoju bivšu ženu, za 50 miliona dolara zbog članka iz 2018. u kom je za Vašington post sebe opisala kao „javnu ličnost koja trpi zlostavljanje u porodici“. Iako Dep nije imenovan u članku, on tvrdi da ga je to koštalo unosnih glumačkih uloga.

Objavljeno: 16:31h

Glumci Džoni Dep i Amber Herd su u sudskom sporu za klevetu u virdžinijskom sudu, a postupak bi trebalo da bude nastavljen u ponedeljak.

Dep tuži Herd, svoju bivšu ženu, za 50 miliona dolara zbog članka iz 2018. u kom je za Vašington post sebe opisala kao „javnu ličnost koja trpi zlostavljanje u porodici“. Iako Dep nije imenovan u članku, on tvrdi da ga je to koštalo unosnih glumačkih uloga

I Herd i Dep, koji su se upoznali 2009. i bili u braku od 2015. do 2016. optužuju onog drugog za teret fizičkog nasilja tokom njihove veze. Oboje su negirali tvrdnje suprotne strane.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube/ Law&Crime Network

Bivši par je rešio svoj razvod u avgustu 2016. godine, objavivši zajedničku izjavu u kojoj je delimično pisalo: „Naša veza je bila intenzivno strastvena i ponekad nestabilna, ali uvek vezana ljubavlju“.

Suđenje, koje je počelo 11. aprila, trajaće šest nedelja. Herd još nije svedočila. Dep je počeo da svedoči 19. aprila, a očekuje se da će u ponedeljak nastaviti da ga unakrsno ispituje njen advokat.

(Espreso/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.