VELIKAN ZORAN RADMILOVIĆ Maestralna uloga auto-mehaničara koji je popravljao srca i pisao “kupusaru”
Priče iz radionice, Foto: PROMO

najava

VELIKAN ZORAN RADMILOVIĆ Maestralna uloga auto-mehaničara koji je popravljao srca i pisao “kupusaru”

Poznat po ulogama Kralja Ibija, Radovana Trećeg, Bilija Pitona i drugih, ušao je u red onih zbog kojih ćemo se uvek sa nostalgijom sećati filmova koji su nekada snimani.

Objavljeno:

Legendarnog majstora Životu iz serije “Priče iz radionice” ovekovočio je i udahnuo mu svoj neponovljivi šarm Zoran Radmilović, jedan od naših najtalentovanijih i u narodu najomiljenijih glumaca. Poznat po ulogama Kralja Ibija, Radovana Trećeg, Bilija Pitona i drugih, ušao je u red onih zbog kojih ćemo se uvek sa nostalgijom sećati filmova koji su nekada snimani. Njegov duh i dalje živi zahvaljujući sjajnim replikama koje i danas napamet znaju klinci, koji u to vreme nisu ni bili rođeni.

"Ako si mi prijatelj, ne razgovaraj sa mnom" čuvena je rečenica koju će većina povezati sa radionicom majstora Živote Govedarevića iz kultne serije "Priča iz radionice", koja obeležava 40. rođendan. Povodom ovog velikog jubileja, Kurir televizija je svojim gledaocima omogućila da se podsete jedinstvenog auto-mehaničara Živote i njegove "Kupusare". Serija se emituje radnim danima od 20.50 časova, a u okviru redovnog termina "5 zaredom" u nedelju od 9 časova, biće emitovano svih šest epizoda.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.