UPRAVO JAVLJENO: Umrla POZNATA GLUMICA, TRAGEDIJA!
Glumica, Foto: Printscreen/Youtube/Loose Women

crne vesti

UPRAVO JAVLJENO: Umrla POZNATA GLUMICA, TRAGEDIJA!

Glumica, majka šestoro dece rođena u ruralnom Safolku 1927. godine, umrla je u nedelju u svom domu u Sariju sa porodicom pored nje, dve godine nakon njenog poslednjeg pojavljivanja u sapunici i 35 godina nakon svog debija

Objavljeno:

Napustila nas je još jedna velika žena.

Svi će je rado pamtiti.

Porodica i kolege se opraštaju od nje.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Loose Women

Glumac Adam Vudijat podelio je svoje slomljeno srce što je britanska legenda Džun Braun, koja je igrala Dot Cotton na Eastenders 35 godina, umrla u 95. godini.

Vudijat, koji igra Iana Bila u sapunici od 1985. godine, prvi je odao počast glumici nakon što je njena porodica jutros objavila njenu smrt.

Adam Vudijat jerekao: „Nemam reči. Toliko uspomena, toliko zabave. Samo čisto i jednostavno neverovatna žena koja je imala najneverovatniji život i karijeru, imao sam sreću što sam je poznavao".

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/Loose Women

Džun je 2008. godine dobila titulu MBE za dramu i dobrotvorne svrhe u Bakingemskoj palati, a zatim je uvrštena na novogodišnju listu počasti za 2022.

Glumica, majka šestoro dece rođena u ruralnom Safolku 1927. godine, umrla je u nedelju u svom domu u Sariju sa porodicom pored nje, dve godine nakon njenog poslednjeg pojavljivanja u sapunici i 35 godina nakon svog debija.

Generalni direktor Bi-Bi-Sija Tim Dejvi rekao je: „Džun Braun je bila briljantno talentovana glumica koga su voleli milioni” i „isporučio je neke od najupečatljivijih trenutaka u istoriji sapuna”.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/Loose Women

Porodica gospođe Braun otkrila je da je bila sa njom kada je sinoć mirno umrla, dok je Bi-Bi-Si pozvao fanove da podignu čašu slatkog šerija u njeno sećanje. Zvezda je i u svojim 90-im još uvek volela napitak i cigaretu.

Decenijama je bila jedno od najpoznatijih lica na britanskoj TV.

Neverovatno, započela je svoju karijeru u Ulici krunisanja i u 58. godini dobila je ulogu koja će je pretvoriti u ime domaćina. Glumac Lesli Grantam, koji je slavno igrao Prljavu brlog u sapunici, predložio je Džun za ulogu nakon što ju je video u komedijskoj drami Minder. Postala je toliko popularna na sapunu da je tu ostala narednih 30 godina, osim četvorogodišnje pauze između 1993. i 1997. godine.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.