EVO ZAŠTO GA JE VIL SMIT OŠAMARIO PRED MILIONIMA! Pogledajte kakvu ODVRATNOST je ovaj rekao o njegovoj ŽENI (VIDEO)
Vil Smit, Foto: YOUTUBE/SKY NEWS AUSTRALIA

ISPLIVALO

EVO ZAŠTO GA JE VIL SMIT OŠAMARIO PRED MILIONIMA! Pogledajte kakvu ODVRATNOST je ovaj rekao o njegovoj ŽENI (VIDEO)

Vil Smit udario je komičara Krisa Roka nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge

Objavljeno: 08:56h

Slavni glumac Vil Smit osvojio je nagradu Oskar za najboljeg glumca za ulogu Richarda Williamsa u filmu 'Kralj Richard'.

1 / 3 Foto: YOUTUBE/SKY NEWS AUSTRALIA

- Richard Williams bio je branilac svoje porodice. U ovom trenutku u mom životu, preplavilo me ono što Bog traži od mene. Radeći ovaj film, štitio sam Aunjanue Ellis, koja je jedna od najdivnijih osoba koje sam upoznao. Štitio sam glumice koje su igrale Serenu i Venus. U životu se od mene traži da volim ljude i da ih štitim i da im budem reka. Znam da u našem poslu moraš trpeti svašta, da te ne poštuju. Moraš se smejati i praviti da je to u redu.

Želim se zahvaliti Sereni i Venus jer ste mi poverili svoju priču. Želim biti ambasador takve brige. Želim se ispričati Akademiji i drugim nominiranima. Ovo je prelepi trenutak i ne plačem jer sam pobedio nego zato što mogu ukazati na ljude poput ekipe filma. Umetnost imitira život. Izgledam kao ludi otac. Zbog ljubavi ćete napraviti lude stvari. Ovaj je trenutak vrlo kompliciran. Želim se zahvaliti majci. Hvala vam na ovoj časti, hvala vam na ovom trenutku. Zahvaljujem vam se u ime cele porodice Williams. Nadam se da će me Akademija pozvati nazad - rekao je Smith kroz suze.

Tokom njegova izlaska na binu dogodio se trenutak koji će verovatno svi pamtiti vezano uz ovu dodelu. Naime, Smit je udario komičara Krisa Roka nakon što se našalio na račun ćelavosti njegove supruge. Vil je na kraju došao na svoje mesto i doviknuo komičaru da ne spominje ime njegove supruge.

Namešteno ili ne, mnoge je ovaj trenutak iznenadio, a na društvenim su mrežama odmah počele šale na račun ovog slavnog dvojca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.