Otkrivamo šta Epl sprema! Sedmica otkida, a iPhone 8 će da RAZVALJUJE!
Foto: Reuter

Ovo nas očekuje

Otkrivamo šta Epl sprema! Sedmica otkida, a iPhone 8 će da RAZVALJUJE!

Epl sprema nešto posebno povodom 10. godišnjice iPhonea
Objavljeno:

Sledeće godine Apple obeležava desetu godišnjicu od izbacivanja prvog iPhonea, a prema dosadašnjim glasinama kompanija iz Kupertina planira radikalan redizajn svog najprodavanijeg uređaja, piše Business Insider.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovog meseca čuli smo gomilu glasina o novom iPhoneu, poput toga da će Apple napraviti treći model iPhonea s još većim ekranom od verzije Plus (5,8 inča), a nagađa se i da će kućište biti izrađeno od kombinacije stakla i nerđajućeg čelika.

5 genijalnih caka koji će vam mnogo koristiti u automobilu (FOTO) (VIDEO)

Ovo su neke od glasina koje opisuju izgled iPhonea koji će se na tržištu pojaviti 2017. godine.

1. Neće se raditi o ‘S’ modelu iPhonea 7

foto: AP

Na stranici MacRumors objavljen je izveštaj analitičara kompanije Barclay u kojem se tvrdi da će iPhone sledeće godine preskočiti model “S”, koji je istorijski pratio svaku novu verziju iPhonea, te da će kompanija nakon iPhonea 7 preći na iPhone 8.

Spekuliše se čak i da će ga nazvati iPhone 10, kako bi obeležili desetu godišnjicu.

S obzirom na to da se 2017. godine obeležava desetogodišnjica postojanja iPhonea, nije isključeno da će Apple napraviti nešto posebno kako bi obeležila jubilej njihovog najvažnijeg proizvoda.

2. Prednju stranu će potpuno prekrivati ekran

foto: AP

Glasine da će prednju stranu iPhonea 8 (ili 10) u potpunosti prekrivati ekran prvi put su se pojavile kada je o njima progovorio Džon Gruber, bloger i podcaster koji ima stranicu Daring Fireball i koji se pokazao prilično tačnim prognozerom kada je Apple u pitanju. Gruber tvrdi da je prema insajderskim informacijama čuo da će iPhone 10 s prednje strane imati jedan veliki ekran koji neće imati podnožje i ivice.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.