6 najskupljih telefona na svetu! Uzmite prvo šećer i vodu (FOTO)
Foto: Promo

samo da parite oči

6 najskupljih telefona na svetu! Uzmite prvo šećer i vodu (FOTO)

Možda će vas dovoljno kože i dijamanata navesti da previdite obične specifikacije ovih modela, koji su se našli na listi najskupljih mobilnih telefona koje možete kupiti
Objavljeno: 11:36h

Ako imate više novca nego drugi ljudi, možda želite telefon koji ćete imati samo vi i još nekoliko imućnih srećnika. Ipak, oni koji vole Apple modele, neće biti baš zadovoljni tekstom, jer svi telefoni koje vam predstavljamo, a koji su zapravo najskuplji koje možete kupiti, imaju Android operativni sistem, jer Apple svoj iOS ne da nikome.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ono što je najinteresantnije, a možda i najsmešnije, neki od ovih telefona, tačnije većina, ima iste specifikacije kao i “normalni” telefoni koje viđamo na svakom koraku. Neki imaju specijalne pogodnosti, ali drugi samo izgledaju lepo.

Batali Pikačua, hvataj Petra Velikog! Rusi spremaju genijalan odgovor na Pokemone

foto: Promo

Možda će vas dovoljno kože i dijamanata navesti da previdite obične specifikacije ovih modela, koji su se našli na listi najskupljih mobilnih telefona koje možete kupiti.

6. Mobiado Grand Touch em Marble: $3,100

foto: Promo

Mermerni telefon zvuči kao da bi mogao da bude malo previše težak zar ne? Ali, on je ipak obeležje prestiža. Druge opcije završnih detalja Mobiado telefona uključuju abonos, granit, drvo i kokobolo. Moramo priznati da su prelepi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.