Evo kako možete da iskoristite stari telefon, nemojte da ga bacate! (FOTO)

može i ovako

Evo kako možete da iskoristite stari telefon, nemojte da ga bacate! (FOTO)

Zavisno od stanja u kom se nalazi, stari telefon možemo da poklonimo, da ga prodamo ili ga bacimo, ali postoji i niz odličnih ideja kojima ćete vratiti telefon u život
Objavljeno: 16:42h

Pametne telefone u proseku menjamo svake dve godine, odnosno kad nam istekne pretplata kod operatera, a tada dolazimo do pitanja: Šta sa starim telefonom? Neverovatno otkriće: Arheolozi pronašli mobilni iz 13. veka! (VIDEO) Ako se radi o nekom top modelu koji je i dalje popularan, možemo da ga prodamo preko oglasa ili da ga poklonimo nekome, a lošije modele neretko ćemo baciti na dno neke fioke. No, to ne mora da bude tako. Stari telefon možemo da iskoristimo. Fitness trener može da postane skoro svaki telefon. Izbacite sve nepotrebne aplikacije i društvene mreže koje mogu da vas ometaju notifikacijama. Sve što vam treba u njemu je neka od aplikacija za vežbanje ili gomila muzike koja će vas zagrejati.

GPS uređaj u automobilu danas postaje standard na novim modelima, a za tu priliku možete iskoristiti stariji telefon. Pretvorite telefon u nadzornu kameru uz neku od aplikacija koje reaguje na pokret, a vama odmah šalje fotografiju čim je nešto aktivira. Pomozite tako što ćete na telefon instalirati neku od aplikacija (Folding@Home, Bionic...) koje koriste njegove resurse kako bi tražili lek za rak i ebolu ili pomogli u istraživanju svemira. Aplikacije na telefon preuzimaju i obrađuju malene količine podataka koje potom preko Wi-Fi mreže šalju nazad. (Espreso.co.rs / 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.