Nova galaksija samo što nije: Objavljene prve render slike Samsunga S7 (FOTO) (VIDEO)

gedžetomani, još samo malo!

Nova galaksija samo što nije: Objavljene prve render slike Samsunga S7 (FOTO) (VIDEO)

Samsung će na tržište pustiti modele sa Qualcomm Snapdragon 820 i sa svojim Exynos 8890 čipsetom, koji je trenutni "kralj" brzine!
Objavljeno: 16:23h

Portal "GSM Arena" ekskluzivno je objavio prve render slike novog Samsungovog vodećeg modela sledeće generacija - Galaxy S7! Dizajn je sličan dizajnu modela Galaxy S6, a kao i do sada biće predstavljena dva Galaxy S7 modela. Otkrivena nova Galaksija: Samsung sprema S7! (VIDEO)

gsmarena.com

Prvi je dimenzija 143 x 70 x 6.94 milimetra, što je u skladu sa Galaxy S6 modelom. Drugi će biti 163 x 82. x 7.82 milimetra, što je slično merama Samsung Galaxy Mega 2 fableta koji ima ekran od šest inča (15.3 centimetra). To će biti i dimenzija novog Samsung Galaxy S7+.

Što se razlika u odnosu na Galaxy S6 tiče, SIM kartica je pomerena na bok, a promenjen je i dizajn Home, odnosno tastera se skenerom otiska prsta. Još uvek nema ništa o tome da li će ekran biti zakrivljen ili ne.

gsmarena.com

Samsung će na tržište pustiti modele sa Qualcomm Snapdragon 820 čipsetom, kao i sa svojim Exynos 8890, koji je trenutni "kralj" brzine!

Youtube printscreen

(Espreso.co.rs / Mondo / Foto: GSM Arena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.