Kako Samsung Galaxy A34 i A54 podstiču uspeh i zabavu u novoj školskoj godini
Samsung, Foto: Promo

SAMSUNG

Kako Samsung Galaxy A34 i A54 podstiču uspeh i zabavu u novoj školskoj godini

Svetli ekran, napredna kamera i pouzdana baterija samo su neke od karakteristika koje će ti pomoći da postigneš najbolje rezultate

Objavljeno:

Za fantastičan povratak u školu, ne zaboravi da spakuješ sve: olovke, sveske, pernice, ali uz to obavezno i nove Galaxy A34 i A54 telefone. Uživaj u svetu znanja, istraživanju i kreativnosti uz telefone koji su spremni da isprate sve tvoje školske avanture. Galaxy A34 i Galaxy A54 će te inspirisati da istražuješ nove horizonte, beležiš važne trenutke i deliš ih sa svojim drugarima i porodicom.

Svetli ekran, napredna kamera i pouzdana baterija samo su neke od karakteristika koje će ti pomoći da postigneš najbolje rezultate, dok će elegantan dizajn odgovarati tvom stilu. Spremi se za uspešnu školsku sezonu uz Galaxy A34 i A54 modele.

Sjajni da ispune sva tvoja očekivanja

Sa ovim telefonima škola i svakodnevne aktivnosti će postati još uzbudljivije. Samsung Galaxy A54 5G poseduje AMOLED ekran, ima 6,4 inča i osvežava se brzinom od 120 Hz, pružajuči ti živopisan prikaz čak i pri sunčevom svetlu. Samsung Galaxy A34 5G nešto veći – 6,6 inča, a oba su unapređena u odnosu na prethodnu seriju za savršenu vidljivost napolju.

Zasigurno, glavna zvezda ovih telefona je kamera. Glavne kamere od 48MP i 50MP, tvoje školske uspomene zabeležiće na jedinstven način. Bez obzira da li fotografišeš tokom dana ili noći, Galaxy A34 i Galaxy A54 će uhvatiti svaki detalj uz pomoć naprednih alata za uređivanje. Koristeći Photo Remaster funkciju, možeš poboljšati svoje fotografije, smanjiti zamagljenost i šum, a istovremeno povećati rezoluciju uz pomoć intuitivnog AI alata.

Takođe, ako si ljubitelj selfija prednje kamere će ti pružiti visoko rezolutivne boje širih detalja. Bilo da praviš selfije na velikom odmoru ili izvan školskog dvorišta, tvoji prijatelji će se sigurno diviti tvojim fotografijama na društvenim mrežama.

Nemaš razloga za brigu oko baterije, jer može trajati celi dan, tako da ako u školi ostaješ duže uvek ćeš moći na vreme da se javiš kome treba.

1 / 7 Foto: Promo

Sigurnost pre svega

Bitno je da znaš i to da se poboljšana mobilna iskustva oslanjaju na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podele važne fajlove koji sadrže osetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava deljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Spremi se za uspešnu školsku godinu uz Samsung Galaxy A34 i Samsung Galaxy A54 modele.

Više o uređajima saznajte na likovima: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-a/galaxy-a54-5g-awesome-black-256gb-sm-a546bzkdeuc/

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-a/galaxy-a34-5g-graphite-256gb-sm-a346bzkeeuc/

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.