VARALA SAM DEČKA S MATORCEM I ONDA SE ZALJUBILA U NJEGA: Kad sam HTELA da RASKINEM, uradio mi je STRAŠNU STVAR!
“Imam 29 a moj partner 35 godina. On je zbog posla vezan za Bliski Istok i tamo provodi većinu vremena, a meni je dosadno kada nije tu”, započinje ona svoju priču., Foto: Profimedia

strašno

VARALA SAM DEČKA S MATORCEM I ONDA SE ZALJUBILA U NJEGA: Kad sam HTELA da RASKINEM, uradio mi je STRAŠNU STVAR!

"Mislila sam da će biti veoma zanimljivo otići na večeru s nekim novim. Ono što nisam očekivala je da će me on totalno osvojiti."

Objavljeno:

Odluka da prevari dečka sa starijim muškarcem, na početku je delovala kao dobra ideja za jednu Engleskinju, ali ubrzo se sve promenilo.

“Imam 29 a moj partner 35 godina. On je zbog posla vezan za Bliski Istok i tamo provodi većinu vremena, a meni je dosadno kada nije tu”, započinje ona svoju priču.

foto: Profimedia

“Prošle godine sam počela da se preko interneta dopisujem sa muškarcem koji ima 40 godina. On je razveden i takođe putuje zbog poisla, ali samo po Velikoj Britaniji”, navodi devojka i nastavlja:

“Upoznali smo se kada je dolazio u moj grad. Mislila sam da će biti veoma zanimljivo otići na večeru s nekim novim. Ono što nisam očekivala je da će me on totalno osvojiti. Budući da je stariji preuzeo je kontrolu nad svime što radimo, on čak odlučuje i šta ću ja da naručim za večeru”, kaže Britanka.

“Bio je pravi džentlmen, i naredne večeri smo se ponovo videli, pozvao me je u svoju hotelsku sobu. Bio je veoma nežan i imali smo neverovatan seks, naročito kada se ima u vidu da dugo nisam vodila ljubav. On je moj gospodar, radila sam sve što on hoće i kada hoće”, objašnjava ona.

foto: Profimedia

“U međuvremenu rešila sam da raskinem sa dečkom jer on, čak i kada je mogao, nije se trudio da dođe kući. I svom ljubavniku sam rekla da sam voljna da prekinem vezu s dečkom, kako bih bila samo sa njim. Međutim, narednog jutra, dok je on bio u kupatilu, videla sam poruku na njegovom telefonu i shvatila da se dopisuje sa još nekom ženom. A onda mi je priredio još jedno iznenađenje i saopštio mi da ima devetnaestogodišnju ćerku koja živi sa njim”, priča razočarana devojka.

foto: Profimedia

“Rekao mi je da još nije spreman da ćerki kaže za mene, jer nije siguran kako će ona regovati. Pitala sam ga šta onda da ja radim, a on mi je ravnodušno odgovorio: To ti je što ti je”, zaključila je Engleskinja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.