S cveta na cvet! Ova četiri znaka su kraljevi promiskuiteta (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

vernost im nije u venama

S cveta na cvet! Ova četiri znaka su kraljevi promiskuiteta (FOTO) (GIF)

Pre nego što pronađu princa poljubiće previše žaba, stalno su u potrazi za novim iskustvima koje smatraju sportom

Objavljeno:

Šta boja gaćica koju najčešće nosiš govori o tebi? (FOTO) (GIF)

Ako ste se spetljali s pripadnikom jednog od ovih znakova, držite ga na kratkoj uzici jer vernost mu nije u venama. Zbog opsednutosti seksom, pripadnike ovih znakova je teško smiriti i zadržati pored sebe.

Nikada se neće zadovoljiti i neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

foto: giphy

1. Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, blizanci vole da imaju nekoliko opcija, kako u ostalim delovima svog života, tako i u seksu. Vole znati o svačemu ponešto, a ako moraju da unište vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, učiniće to bez mnogo razmišljanja. Nikada se neće zadovoljiti i neprestano traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

foto: profimedia

2. Strelac

Kada je strelac u pitanju, njegov libido nikad nije zadovoljen. Ovo divlje dete zodijaka voli biti slobodno i sve isprobati. On juri svoje strasti bez obzira na to jesu li one dostupne ili ne. Zbog toga Strelci imaju nekoliko osoba koje mogu pozvati kad god im zatreba…

foto: giphy

3. Ribe

Ribe žive za kratke izlete, a seks može biti jedan od njih. Ali, postoji nešto što Ribe vole više od avanture, a to je njihova fantazija pa će pre nego što pronađu princa poljubiti previše žaba. Iz tog razloga njihovo promiskuitetno ponašanje više govori o njihovoj nepopravljivoj maštariji o pravolj ljubavi nego o njihovoj želji za seksom.

foto: pixabay.com

4. Škorpija

Ovaj spisak ne bi bio potpun bez Škorpije, znaka koji je sinonim za seks. Zanimljivo je to što je Škorpija spremna da ide iz jedne krajnosti u drugu: ili će imati previše partnera ili će biti potpuno opsednuti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira. Škorpija je zato stalno u potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

foto: giphy

(Espreso.co.rs / Izvor: net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.