Teško je reći zbogom: Sudbina se piše na točkovima, a istoriju stvarate vi!
Foto: Promo

dimamična priča

Teško je reći zbogom: Sudbina se piše na točkovima, a istoriju stvarate vi!

- Sudbina ovog putujućeg pozorišta se piše na točkovima, a njegovu istoriju stvara publika - gde god ona bila, glumica Nevena Ristić
Objavljeno: 22:10h

Zahvaljujući saradnji putujećeg pozorišra "Vihor" i Mikser Teatra, publika će u sredu, 26. oktobra, u Mikser House-u, sa početkom u 21 čas, imati priliku da prvi put u Beogradu podgleda komad "Teško je reći zbogom", čuvenog dramaturga Mira Gavrana.

foto: Promo

Savremena drama "Teško je reći zbogom" u režiji Marije Lipkovski, a po tekstu Mira Gavrana, jedinog živog dramaturga u Evropi koji ima festival posvećen njegovim komadima (Gavranfest), predstavlja dimamičnu priču punu neočekivanih obrta u kojoj istine postaju laži, a laži vrlo lako postaju istine.

Predstavu "Teško je reći zbogom" mnogi kritičari ocenjuju kao dramatičnu-komediju, a kroz svakodnevicu jednog mladog bračnog para koji pokušava da se odupre materijalnim načelima koje mu sredina nameće, komad preispituje značenje i pitanje opstanka braka i ljubavi u savremenom društvu.

foto: Promo

Uloge u predstavi poverene su mladim glumcima Ivanu Mihajloviću, Neveni Ristić i Nini Janković. Muziku za predstavu komponovao je Marko Louis, scenografiju potpisuje Marija Simović, a kostim modna kolekcija Iskon Mode iz Beograda.

Ulaznice za predstavu su dostupne u pretprodaji na blagajnama Gigs Tix-a po ceni od 600 dinara, dok će cena na ulazu biti 800 dinara.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.