Intervju, Ljuba Bandović: Promenio bih kućni budžet, auto, adresu, švalerku, stranku, veru… (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

bez dlake na jeziku

Intervju, Ljuba Bandović: Promenio bih kućni budžet, auto, adresu, švalerku, stranku, veru… (FOTO)

Popularni glumac je otvorio dušu, otkrio šta ga tišti, raduje, zašto kad zatvori vrata ostane lice u lice sa suzama, zašto ne pravi planove, kad viče na sebe, šta je nelogičnost scene i logičnost života...
Objavljeno: 22:15h

On je glumac drugog plana i čovek prvog, zato je zaslužan u prvom planu čak i kada i kada sebe izbaci iz kadra. Smatra da uvek treba pobeđivati sebe i naučiti da se uloge ostave na sceni, a kada je van nje treba nositi ulogu čoveka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Često je u životu bio strpljen, spašen i to mu je mnogo pomoglo da shvati logičnost scene i nelogičnost života. Zato mu je miran san mnogo važniji od tantijema i nagrada, a uspeh scene ne brojem ulogama već njihovim kvalitetom. Zna scenu iskrenosti, plaća galantno i sa zadovoljstvom, jer tako čuva dostojanstvo. Siguran je i samouveren, ali sebe kritikuje surovo i glasno, kada zatvori vrata i nađe se licem u lice sa suzama. Temperamentno je brz, narav blaga, karakter jak, talenat autentičan, životna priča osenčana dve boje koje čine treću, boju njegove sreće uz niz drugih nijansi koje čine njegovu ličnost, stvarnost, umetnost, gotovo sve. Njegov alter ego je dečak koji veruje u velike snove, ne plaši se od vetrenjača i zna da je mnogo lakse pobeći u bajku nego na naslovnu stranu. Radost ga vodi napred, emocije pokazuju put, realnost ga prati.

Ljubomir Bandović je izuzetno kompleksna ličnost. Čovek koji na poseban, realan i izdefinisan način doživljava život, sebe, svoj dar, najizraženije sfere svog karaktera i senzibiliteta, svoje emocije, sve što doživi, preživi ili oseti, sve što uspe ili pogreši. Vrlo temeljno i jasno opisuje većinu stvari čak i one najličnije i najdublje misli, doživljaje i osećanja odluke i iskustvo o kojima uvek slikovito govori.

foto: Fonet

Slojevitost njegovog talenta i specifičnost karaktera nisu mu oduzele prirodnost, jednostavnost, spontanost i lični izraz. Uspeo je pronađe meru koja mu pomaže da i u privatnom životi i u profesiji pruža najbolje od sebe i konstantno traga za tom ravno težom ne želeći da pre vremena sazna za sve. To ga vodi napred, veoma zanimljiv i neuobičajen stav koji nam otkriva o njemu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.