Hoćete da budete glumci? Šta čekate, spremajte monolog!
Foto: Promo

Audicija

Hoćete da budete glumci? Šta čekate, spremajte monolog!

Omladinsko pozorište DADOV otvara svoju 58 sezonu audicijom za prijem novih članova koja ja će se održati 27. avgusta i 3. septembara 2016. godine od 11 časova na velikoj sceni pozorišta
Objavljeno: 17:02h

DADOV se već 58 godina trudi da da šansu mladim talentovanim ljudima kroz Školu glume i govora sa najdužom tradicijom na teritoriji Beograda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za sve vreme postojanja iz pozorišta DADOV poniklo je na stotine danas eminentnih pozorišnih stvaralaca (glumaca, pisaca, reditelja, producenata). Imena koja su prve pozorišne korake napravila na sceni DADOV-a obeležila su sprsku teatarsku i kinematografsku scenu.

foto: Promo

U Školi glume i govora kroz četiri meseca koliko traje, predavači koji su vrhunski talenti i dokazani umetnici u svojim oblastima, otkrivaju u polaznicima njih same, pokušavaju da ih oslobode stidljivosti, maski i lažnih uloga koje su im nametnute i ostanu na sceni kao upravo ono ko su. Škola je idealna prilika za oslobađanje od stidljivosti, druženje, učenje pravilnog i prirodnog govora ali i formiranje prvih ozbiljnih talenata i učenje osnova glumačkog zanata.

foto: Promo

Pozivamo sve osnovce i srednjoškolce koji žele da steknu brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje specifičnom glumačkom profesijom. Škola glume je odlično mesto za druženje, prva zaljubljivanja, ali i oslobađanja stidljivosti i straha.

Za audiciju je potrebno pripremiti monolog, recitaciju i imitacije.

Ostale informacije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom na fejsbuk stranicu pozorišta DADOV.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.