Dokle više? Posle teške bolesti preminuo naš poznati glumac – junak Selo gori i Ljubav navika panika!
Foto: Promo

Crna serija se nastavlja!

Dokle više? Posle teške bolesti preminuo naš poznati glumac – junak Selo gori i Ljubav navika panika!

- Izgubili smo odličnog glumca, još boljeg čoveka. Bio je rado viđen kolega u svakom projektu, nedostajaće nam njegova pozitivnost - kažu kolege
Objavljeno: 11:53h

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Posle Velimira Bate Živojinovića, Dragana Nikolića, Milorada Mandića i Marinka Madžgalja, napustio čovek koga pamtimo po dve serije, ali i po ulozi i Srećnim ljudima. Glumac Narodnog pozorišta iz Užica Svetislav Bato Jelisavčić preminuo je noćas u 57. godini života posle teške bolesti.

Robin Šulc i Niki Romero: Evo kakav vas spektakl očekuje trećeg dana Exit-a (FOTO) (VIDEO)

Jelisavčić je bio član ansambla užičkog teatra od 1996. i u protekle dve decenije igrao je u 25 predstava – „Per Gint“, „Hasanaginica“, „Pilad“, „Višnjik“, „Narodni poslanik“, „Čudo u Šarganu“, „Svrati, reče čovek“, „Odumiranje međeda“.

Ostvario je i nekoliko uloga u domaćim TV serijama „Ravna Gora“, „Selo gori a baba se češlja“, „Srećni ljudi“, „Ljubav, navika, panika.

- Izgubili smo odličnog glumca, još boljeg čoveku. Bio je rado viđen kolega u svakom projektu, nedostajaće nam njegova pozitivnost, - rekao je za „Blic“ Nemanja Ranković, umetnički direktor pozorišta.

Komemoracija povodom smrti užičkog glumca biće održana sutra u 11 sati na maloj sceni Narodnog pozorišta, a u 14 sati Jelisavčić će biti sahranjen na groblju Dovarje.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.