Večera budala - zbog velikog interesovanja još ulaznica
Foto: Promo

pozorište

Večera budala - zbog velikog interesovanja još ulaznica

Zbog velikog interesovanja obezbeđeno još ulaznica za „Večeru budala“ na Tašmajdanu

Objavljeno: 12:16h

Ulaznice za izvođenje predstave „Večera budala“ na Beogradskoj letnjoj sceni na Tašmajdanu su rasprodate. Zbog velikog interesovanja, za svako izvođenje, 11. i 12. jula, obezbeđeno je još stotinu ulaznica koje su od danas u prodaji i svi zainteresovani ih mogu nabaviti onlajn ili na blagajni Zvezdara teatra.

Radno vreme blagajne je od 11 do 18 časova svakog radnog dana. Ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti po ceni od 500 dinara. Mesta nisu numerisana. Predstava „Večera budala“ nastala je po tekstu Fransisa Vebera u režiji Božidara Đurovića i deo je repertoara Zvezdara teatra punih dvanaest godina. Na sceni na Tašmajdanu publika će ponovo imati priliku da uživa u komediji zabune koju izvode Milan Lane Gutović, Branislav Zeremski, Zoran Ćosić, Milan Tomić, Biljana Đurović, Nada Macanković i Bojan Žirović.

foto: Promo

To je komedija o grupi ljudi koji jednom nedeljno organizuju večeru budala. Zadatak je da svako dovede po jednog kandidata koji ne zna zbog čega je pozvan, kako bi se na kraju izabrao pobednik, budala večeri.

„Ta priča svedoči o jednom društvenom sloju koji je duhovno opustošen, ali materijalno osiguran. Oni ne mogu podneti život bez zabave. U ovoj čarobnoj priči ispostavlja se da je ta „budala“ pametnija od svih njih. Komad ima divnu ideju i neobično je životan i razumljiv. Bavi se sudbinama malih, običnih ljudi, a po mom osećanju, njihove priče su zapravo najlepše životne priče“, kaže reditelj Božidar Đurović.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.