Dodeljene plakete prijateljima i partnerima 53. Bitefa
U četvrtak 3. oktobra, četvrtu godinu za redom Bitef je dodelio plakete, Foto: Promo

PROSLAVILI VELIKI USPEH

Dodeljene plakete prijateljima i partnerima 53. Bitefa

53. Bitef su tradicionalno podržali pokrovitelji Sekretarijat za kulturu grad Beograda

Objavljeno:

U četvrtak 3. oktobra, četvrtu godinu za redom Bitef je dodelio plakete i izrazio zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su omogućili realizaciju festivala, na jedinstvenom druženju After Work Party. Ovo je jedinstvena prilika da se okupi pozorišna porodica, da se medju sobom upoznaju oni koji su okupljeni oko iste misije, a to je da Beograd svakog septembra bude prestonica svetskog pozorišta i umetnosti. U toploj atmosferi predstavnici Bitefovih partnera i Bitefim tim osvrnuli su se na zajednički uspeh 53. Bitefa, sumirali utiske i pripremali planove za 54. Bitef u septemberu 2020.

Goste je pozdravila Anđelka Janković, direktorka marketinga rekavši da joj je drago da je većina prisutnih zvanica sa nama na istom mestu, svečanoj dodeli plaketa, već jako dugo i da je srećna što su među njima i oni sa kojima je Bitef ove godine počeo ljubav iz početka, kao i oni sa kojima se nada da će Bitef tek početi ljubav iz početka. Zahvalila se svima što dele ljubav prema i sa Bitefom poželevši da ta ljubav traje još mnogo godina!

foto: Promo

Zvanice je pozdravio i direktor Bitefa Miloš Latinović, zahvalivši im se što su se odazvali pozivu da budu deo Bitef porodice rečima: Mnogo vam hvala što ovu vatru da je umetnost najvažnija i najlepša obaveza, koju Bitef nosi i pokušava da raširi po regionu i šire, podržavate i zajedno sa nama krčite te puteve, jer tako je mnogo jednostavnije i mnogo prijatnije. Lično, nikoga od vas ne doživljavam kao sponzora, zato što vas već dovoljno dugo znam, dovoljno smo zajedno i dovoljno imamo zajedničkih tačaka na kojima se prepoznajemo i vidimo da smo u stvari u istoj misiji. Vi ste moji prijatelji, prijatelji Bitefa i nadam se da ćete to dugo biti.

Nakon dodele plaketa zvanice su nastavile druženje uz koktel i u neformalnoj atmosferi nastavljeno je sumiranje utisaka i pravljenje planova na 54. Bitef koji će biti održan u septembru 2020. godine.

53. Bitef su tradicionalno podržali pokrovitelji Sekretarijat za kulturu grad Beograda, Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, kao i Kabinet Vlade Republike Srbije..

Fotografije sa dogadjaja mozete pogledati na linku OVDE.

(Espreso.co.rs/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.