Nagrada za predstavu LJUBAV U SAVAMALI na festivalu Dani komedije u Jagodini
Scena iz predstave, Foto: Promo / Zvezdara Teatar

uspeh

Nagrada za predstavu LJUBAV U SAVAMALI na festivalu Dani komedije u Jagodini

Publika je odlično prihvatila predstavu nagradivši je ocenom 4,80

Objavljeno: 27.03.2019. 13:14h

Predstava Zvezdara teatra „Ljubav u Savamali“, po tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića, je osvojila dve nagrade na prestižnom pozorišnom festivalu „Dani komedije“ u Jagodini, koji se ove godine održava 48. put od 20. do 27. marta.

Pisac Ivan M. Lalić dobio je nagradu za najbolji savremeni domaći komediografski tekst izveden na festivalu. Glumac Milan Vasić je osvojio statuetu „Ćuran“ za najbolje glumačko ostvarenje za ulogu Podkoljosina u predstavi „Ženidba“ Narodnog pozorišta u Prištini sa sedištem u Gračanici i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada i ulogu Ahmeda u predstavi „Ljubav u Savamali“ Zvezdara teatra.

 

 

Publika je odlično prihvatila predstavu „Ljubav u Savamali“, nagradivši je ocenom 4,80. Ekipa predstave, koju čine glumci Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović, predstavila se publici u Jagodini 26. marta.

U takmičarskom delu učestvovalo je sedam predstava koje su izveli pozorišni ansambli iz Beograda, Sombora, Prištine i Subotice. U žiriju festivala ove godine su bili Goran Marković, Vukica Strugar i Violeta Jovanović. Festival „Dani komedije“ u Jagodini završava se večeras, na Svetski dan pozorišta, izvođenjem predstave „Pošteni provalnik“ u čast nagrađenih.
 

 

BONUS VIDEO: Espreso Live Session #3: Vukašin Đelić

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media