VIKEND U ZNAKU KRCKA ORAŠČIĆA: Porodični novogodišnji spektakl doživeo je svoju veliku premijeru
Sa premijere, Foto: Promo

moderna verzija

VIKEND U ZNAKU KRCKA ORAŠČIĆA: Porodični novogodišnji spektakl doživeo je svoju veliku premijeru

Puna Kombank dvorana govori više od reči

Objavljeno:

Porodični spektakl “Krcko Oraščić – ostvarenje sna” doživeo je svoju premijeru ovog vikenda 22. i 23. decembra u Kombank Dvorani. Čuvena bajka nemačkog pisca E.T.A. Hofmana koja više od dva veka osvaja srca dece širom sveta, a prvi put se realizovala u modernoj verziji.

Kombank dvorana bila je krcata za vikend, u čak tri termina. Nasmejana lica nakon završetka predstave govorila su o njihovoj oduševljenosti spektaklom. Uigrani tim okupljen oko svetski priznate primabalerine i balet majstora Ašhen Ataljanc, uz scenario i režiju pozorišnog reditelja Marka Manojlovića, raskošnu scenografiju i specijalne efekte napravili su do sada neviđenu predstavu za decu u srpskoj produkciji. U ulozi Krcka našao se mladi glumac Stevan Piale a devojčice Klare balerina i glumica Anisja Gavrilović.

Čuvenog koreografa Marijusa Petipa, koji se u predstavi pojavio kroz lik Klarinog dede, igrao je naš veliki glumac Zoran Cvijanović, dok je svojim glasom predstavu obojila talentovana Lena Stamenković učesnica Dečje pesme Evrovizije 2015. godine.

BONUS VIDEO: ŽARKO LAUŠEVIĆ na promociji knjige (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.