ZVEZDARA TEATAR U DECEMBRU: Ljubav u Savamali, Korešpodencija, Osama-Kasaba u Njujorku...
Ekipa predstave Ljubav u Savamali, Foto: Zvezdara Teatar / Nikola Vukelić

NAJAVA

ZVEZDARA TEATAR U DECEMBRU: Ljubav u Savamali, Korešpodencija, Osama-Kasaba u Njujorku...

Prodaja ulaznica za decembarski repertoar počinje danas

Objavljeno: 20.11.2018. 10:41h
  • 3

 

Predstava Ljubav u Savamali prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Branko Vidaković, Mina Sovtić, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović vas čeka u četiri termina tokom decembra.

 

 

Predstava Korešpodencija je do sada osvojila preko petnaest nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima. Izuzetno značajno delo B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza režirao je Gorčin Stojanović, u predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković. 

 

 

Ne propustite da vidite sjajnu predstavu Osama - Kasaba u Njujorku, Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. 

 

 

Dve predstave zabeležiće jubilarna izvođenja! Predstava Pasivno pušenje imaće svoje pedeseto izvođenje, dok će Generalna proba samoubistva biti izvedene dvestoti put ovog meseca i proslaviće deset godina od premijere.

 

 

 

Tradicionalno, već više od dvadeset godina sam kraj decembra, 28.12, rezervisan je za Matiju Bećkovića i njegovo humatirano veče poezije. Za sve ove godine publika je uživala u Matijinoj poeziji, a on je svake godine darovao institucije i pojedince za koje je smatrao da im je pomoć u tom trenutku najpotrebnija. Matija Bećković iznova oduševljava publiku svojim jedinstvenim nastupom u kojem pred publikom govori svoje stihove. Neponovljivo iskustvo.

Prodaja ulaznica počinje danas 20.11. u 11 časova.

 

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Grupa Triko (Boris Milanović i Milan Bukejlović)

 

(Espreso.rs)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media