Predstava DAR u Akademiji 28
O autizmu i inkluziji, Foto: Promo

NAJAVA

Predstava DAR u Akademiji 28

Predstava se igra 13.novembra 2018 u 17h 

Objavljeno: 07.11.2018. 09:38h

Predstava DAR je druga predstava pozorišne trupe URA. Milena Đorđević, glumica Narodnog pozorišta u Beogradu je idejni tvorac projekta “Dar”, koji se bavi autizmom, inkluzijom, a na neki način i ostalim vidovima posebnosti i invaliditeta.

Miloš Đorđević, glumac u stalnom angažmanu Narodnog pozorišta u Beogradu, po prvi put potpisuje profesionalnu režiju i dobija nagradu “Miroslav Belović” za najbolju režiju upravo u ovoj predstavi.

 

 

Komad DAR prikazuje dečaka Kostu i njegovu porodicu od njegovog rođenja do puberteta. To je priča o ljubavi, različitostima i prihvatanju sebe i drugih. Kosta je poseban i drugačiji. On ima dar. Naučiće svoju porodicu da ponovo voli, okupiće ih i vratiti pravim vrednostima, a sve nas podsetiti na smisao našeg postojanja na svetu. Kroz predstavu, na nesvakidašnji, duhovit i dirljiv način publika će moći da se podseti da treba malo usporiti u životu i gledati u one do kojih nam je stalo, kao i da je tr4enutak ono što čini život lepšim, i da ga ne treba propuštati.
 

Igraju: Stojan Đorđević, Milena Đorđević, Milan Kovačević, Maja Ranđić, Boba Latinović, Jelena Ćuruvija

 

BONUS VIDEO: Irina Karamarković na Beogradskom džez festivalu - Gusta mi magla padnala

(Espreso.rs)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media