Šta se dogodilo sa Elfride Jelinek? Odgovor potražite u JDP-u! (FOTO)

razgovor sa publikom

Šta se dogodilo sa Elfride Jelinek? Odgovor potražite u JDP-u! (FOTO)

S ciljem da se na neposredan način domaća javnost upozna s delom nobelovke i jedne od najvećih spisateljica današnjice Elfride Jelinek JDP organizuje razgovor sa publikom
Objavljeno:

Jugoslovensko dramsko pozorište u saradnji s Istraživačkim centrom Jelinek i podršku Austrijskog kulturnog foruma u Beogradu održaće razgovor sa publikom 17. februara u 20.30 časova na Sceni Studio JDP nakon predstave "NORA! Šta se dogodilo nakon što je Nora napustila muža ili Stubovi društava" čiji je početak u 18h na Sceni "Ljuba Tadić" i koja će biti tilovana na nemački jezik. Sećate se Marine iz filma Mi nismo anđeli? Evo kako danas izgleda! (FOTO)

Jugoslovensko dramsko pozorište u saradnji Istraživačkim centrom Elfride Jelinek organizuje otvoreni razgovor s publikom posle predstave "NORA!".
univerzitetski profesor dr Hilde Hajder, mr Verena Humer (Platforma za istraživanje dela Elfride Jelinek: tekst – kontekst – recepcija, pri Univerzitetu u Beču); dr Jelena Kostić Tomović, Bojana Denić (prevodioci); Snežana Trišić (rediteljka) i Periša Perišić (dramaturg), a moderator razgovora je mr Jelena Kovačević.

A photo posted by jdp (@jdpbgd) on

prevodioce, pozorišne umetnike i publiku, kao i na transmedijalni aspekt, teme roda, politike.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.