NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAJ GLUMAC BIO PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ: Zajedno su delili scenu i pored ljubavi bili najbolji PRIJATELJI!
Foto: Marina Lopičić

dugo je krila

NIKO NIJE ZNAO DA JE OVAJ GLUMAC BIO PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ: Zajedno su delili scenu i pored ljubavi bili najbolji PRIJATELJI!

Seka Sablić je postala majkla u trideset četvrtoj godini života ali o svom privatnom životu poznata glumica retko kada priča.

Objavljeno:

Tokom svoje dugogodišnje karijere Seka nije želela da priča o svom ljubavnom životu i baš zbog toga malo ko zna da je njena prva ljubav upravo bio glumac

Božidar Bole Stošić.

Božidar Bole Stošić
Božidar Bole Stošić foto: Damir Dervišagić

Sa Boletom je glumila u prvoj pozorišnoj predstavi u pozorištu Boško Buha. Tokom svoje karijere jedino je odbio da odigra ulogu u seriji "Bolji život" zbog svađe sa Miodragom Petrovićem Čkaljom.

Seka Sablić o svojoj ljubavi
Seka Sablić o svojoj ljubavifoto: Marina Lopičić

Sa glumom nema zezanja, ona ti traži sve. Puno puta ne znaš za sebe, nosiš sumnju, uznemiren si. Život udvoje zahteva mnogo energije, a nju moraš da čuvaš za posao. Ne kažem da se nisam porodično realizovala, imam sina i unuka, ali nikad nisam bila u nekom mirnom građanskom braku. Možda sam zbog toga i ostala sama jer mi to verovatno i pripada - ispričala je Seka Sablić u intervju za Blic.

Bonus video

ESPRESO ĆASKANJE: Sajsi MC o životu, muzici, predrasudama i politici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.