POSLE ČORBE I ČOLE, Pozorište na Terazijama ugostiće i BAJAGU: Sprema se veliki SPEKTAKL povodom PROSLAVE 70 GODINA POSTOJANJA POZORIŠTA
Foto: Reuters

velika proslava

POSLE ČORBE I ČOLE, Pozorište na Terazijama ugostiće i BAJAGU: Sprema se veliki SPEKTAKL povodom PROSLAVE 70 GODINA POSTOJANJA POZORIŠTA

Momčilo Bajagić Bajaga "Sa druge strane jastuka"

Objavljeno: 13:33h

U Pozorištu na Terazijama počele su pripreme za veliku proslavu 70 godina pozorišta. Kako najavljuje direktor pozorišta Aleksandar Đaja, priprema se

veliki domaći grandiozni mjuzikl na muziku Momčila Bajagića Bajage.

- Kod nas postoje 3 najveća pop i rok pevača: Čola, Čorba i Bajaga.

Čoli smo se odužili predstavom "Glavo luda". Bori Čorbi smo se odužili "Lutkom sa naslovne strane" pre dosta godina. I sada ćemo se Bajagi odužiti "Sa druge strane jastuka"- rekao je direktor pozorišta na Terazijama Aleksandar Đaja.

Na ovom projektu radiće vrhunska ekipa scenografa, kostimografa, a što se tiče glumačke ekipe, ona još nije poznata.

Budući da u najavi imamo veliko ime srpske muzičke scene, prokomentarisali smo sa našim sagovornikom njihovu buduću saradnju:

Pesma "Sa druge strane jastuka" jedna je od Bajaginih prvih hitova koja se pojavila od kada se odvojio od Bore Čorbe.

Bajaga ima četiri stotine registrovanih pesama, od čega su trista devedeset i sedan hitovi koje svi znamo da pevamo, i prosto očekujemo da to bude sjajno- istakao je Đaja.

Pozorište na Terazijama
Pozorište na Terazijama foto: Espreso.co.rs

U mjuziklu će, uz Bajagine balade, biti reči o ljubavi, o mladima, sve će se odigravati u Beogradu,na Kalemegdanu, Dorćolu, i po svemu sudeći biće to

jedna prava beogradska priča.

Bajaga će učestvovati u komadu delimično, a najveći doprinos njegov, biće u izboru songova i pesama.

Od tema koje su trenutno aktuelne u Pozorištu na Terazijama, svakako je brodvejski mjuzikl "Insajd aut" nešto što će beogradska publika sa oduševljenjem dočekati početkom naredne sezone.

Momčilo Bajagić Bajaga
Momčilo Bajagić Bajaga foto: Aleksandar Jovanović Cile

- To je jedna priča o polovima, o muško - ženskim odnosima, o nekim problemima. Licenca je dosta slobodna i pruža nam mogućnost da radimo adaptaciju, da tekst prilagodimo našim uslovima, a iskreno da Vam kažem i da iskoristimo naš ženski ansambl koji je zaista vrhunski - uz osmeh je prokomentarisao Đaja.

Mjuzikl "Insajd Aut" ili "Totalni preokret" kako će najverovatnije i zvučati prevod u srpskom duhu, režirala je mlada Ana Grigorović, a prati sudbine šest žena

koje se susreću na psihoterapiji, a njihove likove igraju: Mina Lazarević, Ivana Popović, Jelena Jovičić, Dušica Novaković, Suzana Lukić i Ivana Knežević.

Sezona 2017/2018 za Pozorište na Terazijama završila se u nedelju 17. juna, izvođenjem mjuzikla "Mama mija".

Glumica Mina Lazarević
Glumica Mina Lazarević foto: News1/Zorana Jevtić

Zvanično, završila se gostovanjem mjuzikla "Čikago" 22. juna u Crnoj Gori svečanim otvaranjem festivala " Purgatorije u Tivtu".

U okviru cele sezone, izvedeno je stotinu trideset i osam predstava, na domaćoj, i četiri gostovanja, a blizu šezdeset hiljada ljudi pozdravilo je glumce gromoglasnim aplauzima na izvedbama na Terazijama.

BONUS VIDEO: RADA MANOJLOVIĆ OSTAVILA HARISA?! Danima nije jela, samo plače, a Haris ne sme ni da joj priđe (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Milica Veljković )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.