Spasimo kulturu! Sergej Trifunović otvara svoje pozorište u Beogradu!

bravo za glumca

Spasimo kulturu! Sergej Trifunović otvara svoje pozorište u Beogradu!

Poznati glumac je rešio da, uz pomoć odličnog tima ljudi, osnuje svoje pozorište u našem gradu
Objavljeno:

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović planira da u našem glavnom gradu otvori svoje pozorište. Reč je o jednom jako ozbiljnom, pripremljenom projektu koji je naišao na odobravanje gradskih vlasti. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina! - Naš plan smo izneli ljudima iz Skupštine grada, kojima se ta ideja dopala. Bili su veoma predusretljivi i ja sam im zahvalan na podršci - rekao je Sergej za "Večernje novosti".

Glumac smatra da je našoj zemlji potrebno još kulture, a sa njim se slažu i svi ostali kojima je izneo ideju. Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) - Svima sa kojima sam do sada razgovarao dopala se ideja. Potrebno nam je još kulture. Poređenja radi, Budimpešta je devedesete godine imala 92 pozorišta, a Beograd 8. Situacija je danas slična - kazao je glumac.
Trifunović je takođe potvrdio da nije sam na ovom projektu, ali još uvek ne želi da govori o imenima svojih saradnika. On nas uverava da će okupiti najbolje ljude oko sebe i da će osnovati jedan ozbiljan i kvalitetan tim, a on će se i u novom pozorištu držati svoje profesije. Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) - Ne razumem se u finansije, ali se razumem u glumu i radiću to najbolje što znam. Ostale stvari prepustiću stručnjacima - zaključuje glumac. (Espreso.co.rs/ b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.