SCENA NA SPLAVU, ISMEVANJE BOLESNE VODITELJKE, LJUBAV SA VENDI... Svi pljuju Lava i Kontraviziju, a njegov otac pravio je još veće skandale!
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

skandali nebojše pajkića

SCENA NA SPLAVU, ISMEVANJE BOLESNE VODITELJKE, LJUBAV SA VENDI... Svi pljuju Lava i Kontraviziju, a njegov otac pravio je još veće skandale!

Lav Grigorije Pajkić, sin Isidore i Nebojše Pajkića, u žižu javnosti dospeo je zahvaljujući kontroverznoj emisiji "Kontravizija", gde nemilosrdno "pljuje" po opoziciji i po svojim kolegama

Objavljeno: 14:01h

Njegov otac Nebojša Pajkić, profesor filmske dramaturgije, pisac, režiser i jedan od najuticajnijih filmskih kritičara u zemlji, takođe je svojevremeno bio na udaru tabloida i sve to uglavnom zahvaljujući ženama među kojima izgleda nije baš omiljen.

Pre nekoliko godina, njegova koleginica Maja Volk imala je dodir s njegovim tekstovima kada je bila dramaturg u „Centar filmu“ i tada ih je negativno ocenila, što joj on nikad nije oprostio.

- Borio se da ja ne dođem na Fakultet dramskih umetnosti. Čak je rekao kad sam imala rak: "To je i zaslužila!" - rekla je Maja, a Nebojša se povodom ove njene izjave nikad nije oglasio.

foto: Marina Lopičić

Ipak, snašao ga je još veći skandal kada je Vesna Vukelić Vendi u emisiji „Tajm šou“ otkrila da je Nebojša bio zaljubljen u nju i da je zbog toga ostala bez uloge u filmu njegove žene Isidore Bjelice „Draga Mašin u ormaru“, koji, kako je naglasila, nikada neće ni biti snimljen jer je spisateljica bila toliko besna da ju je ubacila u svoj „Roman o preljubi“.

Umesto da završi film, kako sam načula, ona je mene ubacila u neku svoju knjigu o SMS prevarama. Nebojša Pajkić je bio zaljubljen u mene, a po estradnim kuloarima šuška se da sam Isidori poslužila kao inspiracija za roman. Počela sam da joj smetam pošto joj nedostaje lična sreća i sigurnost. Umesto završetka filma, dobila sam pretnje da se ostavim Pajkića i da se povučem iz njihovog života – otkrila je Vendi, a onda je Pajkiću na jednom splavu konačno "pukao film".

foto: Dragan Kadić

Naime, kada je na jednom novobeogradskom splavu priređena žurka na kojoj je promovisana knjiga "Tajna srpskog džet-seta 3" Aleksandra Saše Ignjatovića, Pajkić je tresnuo poslužavnik o pod! Pričalo se da su Isidora Bjelica i njen suprug seli za jedan od stolova na splavu, za koji se ubrzo ispostavilo da je onaj za kojim sedi gazda ugostiteljskog objekta.

Navodno, bračni par je ponuđen pićem, a onda zamoljen da se prebace za neki drugi sto. Malo drame uneto je na mirnu promociju, pa su pojedinci pomislili da je sve to izrežirano i ranije dogovoreno, a bilo je i onih koji su posumnjali da se radi o skrivenoj kameri. Konobar jedan, pa drugi, onda i gazda splava razgovarali su sa Pajkićem, pokušavajući da ga smire, objasne... a on je u u jednom trenutku bio toliko iznerviran da je bacio svoj mobilni telefon o pod.

foto: Fonet

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.