BEOGRAĐANI VOLE PERVERZIJE! Novogodišnja hit predstava o ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškaraca i žena (FOTO)
Foto: Teodora Ćirić

Čikaške perverzije

BEOGRAĐANI VOLE PERVERZIJE! Novogodišnja hit predstava o ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškaraca i žena (FOTO)

U novogodišnjim "Čikaškim perverzijama" igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević

Objavljeno:

Novogodišnje "Čikaške perverzije", u kojima igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, pored 29. decembra biće odigrane i 30. decembra (20:00) u beogradskom Sava centru!

Koliko Beograđani vole Perverzije govori podatak da su ulaznice za 29. decembar nestale za samo desetak dana prodaje. Ulaznice za dodatne novogodišnje "Čikaške perverzije" 30. decembra već su u prodaji i koštaju 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

foto: Teodora Ćirić

"Atmosfera koja vlada pred Novu godinu sjajno odgovara duhu 'Perverzija', i to će biti sjajna prilika da se još malo poigramo sa publikom u Sava centru, da se opušteno oprostimo od ove i poželimo svima mnogo ljubavi u 2018. godini... I naravno 'Perverzija", poručuju Gagi, Branka, Olga i Igor.

"Čikaške perverzije" reditelja Omara Abua El Ruba 29. i 30. decembra samo nastavljaju trijumfalan niz u Sava centru - hit predstava koja na duhovit način govori, kako ističe Gagi, o " ljubavi, prijateljstvu i problemima između muškaraca i žena", bila je rasprodata danima unapred u junu, oktobru i decembru 2016. kao i martu 2017. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.