Sergej Trifunović prekinuo predstavu uz oštre povike

iznerviralo ga slikanje

Sergej Trifunović prekinuo predstavu uz oštre povike

Pojedinci u publici u Svilajncu neprestano su fotografisali, zbog čega je glumac koji glumi Bruta u "Juliju Cezaru" odlučio da na trenutak prekine predstavu dok se situacija ne sredi

Objavljeno: 18:45h

Predstava "Julije Cezar" reditelja Kokana Mladenovića, koja je sinoć izvedena u Svilajncu, prekinuta je na trenutak jer se Sergej Trifunović iznervirao što ga je neko uporno fotografisao, piše Infocentrala.rs. - Prestani da slikaš ako Boga znaš, već 15 minuta slikaš. Prestani da slikaš da ti ne bih sišao dole i nabio ti taj foto aparat u dupe - poručio je povišenim tonom u jednom trenutku Sergej, koji u predstavi glumi Bruta. Holivud u Beogradu: Dvojica u sredini bili su u Srbiji pred rat. I ludo su se zezali! (FOTO) (VIDEO) Blicevi i škljocanje ometali su predstavu i tek kad je prestalo s tim, predstava je nastavljena.

Aleksandar Jovanović Cile

Publici nije zasmetalo što je na trenutak prekinuta i s uživanjem su posmatrali fenomenalne srpske glumce, a pored Sergeja, jednu od uloga igra i njegov brat Branislav Trifunović. Zbog ove stvari će Nele Karajlić zauvek biti najomraženija ličnost u Sarajevu, a Srbi će mrzeti Sarajlije! Ponašanje pojedinaca u publici okarakterisano je kao nepristojno i ponižavajuće za talentovane ljude koji su izgovarali Šekspirove reči napisane pre više od 400 godina. Predstava je rađena u koprodukciji sa Budva teatrom i Centrom za kulturu Svilajnac, a Šekspirovog dela mnogi su se u Srbiji uplašili jer je kritički nastrojen prema društvu u kome živimo.

Slično je uradila Mirjana Karanović kada je na premijeri predstave „Fedrina ljubav”, prema tekstu Sare Kejn, u režiji Ive Milošević u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, došlo prekidanja predstave. U kulminaciji dramske tenzije, kada se Fedra, koju igra Mirjana Karanović, fizički i emotivno totalno ogoljava pred svojim pastorkom Hipolitom (Ermin Bravo), glumica obnažuje svoje grudi. U tom specifičnom trenutku tišinu, ispunjenu tenzijom, u sali je prekinulo upadljivo i iritantno škljocanje nekoliko fotoaparata.

Aleksandar Jovanović Cile

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.