ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA Hipnoza jedne ljubavi u režiji Duška Kovačevića - U JOŠ TRI TERMINA!
Foto: Promo

PREDSTAVA KOJU SVI ŽELE DA POGLEDAJU

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA Hipnoza jedne ljubavi u režiji Duška Kovačevića - U JOŠ TRI TERMINA!

Svakog meseca bilo je premalo izvođenja (iako ih je nekad bilo i šest!), ulaznice su prebrzo prodavane, a mnogi su čekali sledeće izvođenje kako bi pogledali ovu predstavu

Objavljeno: 14:39h

Zbog velikog interesovanja i stalnih upita publike u Zvezdara teatru su odlučili da u predsezoni obezbede još tri termina za igranje predstave Hipnoza jedne ljubavi u režiji Dušana Kovačevića.

foto: Zorana Jevtić

Predstava će biti izvedena 27, 28, 29. septembra u 19.30 časova.

Ulaznice su već u prodaji, moguće ih je kupiti na biletarnici Zezdara teatra ili onlajn putem sajta www.zvezdarateatar.rs. Ulaznice su namenjene samo pojedinačnoj prodaji.

Tekst i režiju predstave Hipnoza jedne ljubavi potpisuje Dušan Kovačević, glumačku ekipu čine Ljubomir Bandović, Anica Dobra, Nina Janković, Dragan Petrović Pele, Ivan Mihailović i Uroš Jakovljević.

foto: Promo

Hipnoza jedne ljubavi govori o porodici, odlascima, ljubavi prema bližnjima...

Pred kućom šumara Ranka i njegove žene učiteljice Soje jedne septembarske noći pod zvezdanim nebom odvija se radnja ove neobične bajke. Njihova ćerka Mila se sprema na dalek put sa mladićem Majem. Njihove komšije penzionisani vojni lekar Vasa i njegov sin Dragi, koji komunicira sa okolinom svirajući gajde, proučavaju nesvakidašnje pojave koje su zadesile mirno planinsko seoce...

Predstava je izazvala izuzetno interesovanje publike i medija, selektovana je za mnoge festivale i osvojila značajne nagrade ali i velike simpatije gledalaca.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.