Čaroban svet bajke: Pronađite lepotu duše uz modernu Lepoticu i zver!

prava magija pozorišta

Čaroban svet bajke: Pronađite lepotu duše uz modernu Lepoticu i zver!

"Lepotica i zver" u interpetaciji Mirke Vasiljević i Viktora Savića će vas sigurno oduševiti
Objavljeno:

Pozorišna predstava "Lepotica i zver" u formi muzičko-scenskog spektakla pred publiku stiže u nedelju 29. novembra na velikoj sceni Sava centra. Glavne uloge tumače Mirka Vasiljević i Viktor Savić, a u predstavi igraju i Ivan Zekić, Nemanja Janičić, Bora Nenić i Voja Brajović kao narator. Klasična bajka odenuta u savremeno ruho biće dočarana uz pomoć animirane 3D scenografije i audio-vizuelnih efekata. 8 bajkovitih mesta iz Diznijevih crtaća koja zaista postoje! (FOTO)

Promo
O motivima izbora ove bajke reditelj Igor Damnjanović kaže da je "Lepotica i zver" za njega "jedna od najbolje napisanih ikada", ističući da "ova bajka najviše ističe moć lepote, ali one prave, istinske, lepotu duše i onoga što svako od nas nosi u sebi". - Ova bajka govori o ljubavi koja je naizgled nemoguća, a upravo je ljubav nešto najlepše. Sama ljubav je lepota i ona čini da je sve moguće. To je bio osnovni motiv da se opredelim za ovu bajku i da je magijom pozorišta oživim. Ako se tome pridoda vizuelni identitet predstave koju pripremamo, u vidu 3D scenografije i efekata kakvi se retko viđaju na ovim prostorima, a naročito retko u predstavama za decu, onda izazov biva još veći - kaže Damnjanović.
Pored glumačkog ansambla, predstavu će upotpuniti i preko 20 plesača i mađioničara. „Lepotica i zver“ će 29.11. biti izvedena u terminima od 11.00 i 17.00. Ulaznice po ceni od 500 i 600 dinara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.