DOBRODOŠLI U SRBIJU! Predstava koja će vas nasmejati do suza slavi jubilej! (FOTO)
Foto: Promo / Zvezdara Teatar

odlična zabava

DOBRODOŠLI U SRBIJU! Predstava koja će vas nasmejati do suza slavi jubilej! (FOTO)

Hit komedija Dragana Jovanovića, predstava Dobrodošli u Srbiju, 24. maja slavi jubilej, što je odličan povod da provedete veče u odličnoj zabavi

Objavljeno: 10:32h

Iako se izvodi već 11 godina, interesovanje publike za ovu surovo realnu i krajnje komičnu predstavu ne prestaje. A nije ni čuditi se, budući da je toliko zabavna da ćete teško odoleti da je pogledate više puta.

Dobrodošli u Srbiju je hit predstava Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge. Činjenica je da je reč o jednoj od najtraženijih predstava Zvezdara teatra. Broj gledalaca koji su pogledali ovu predstavu bliži se neverovatnoj cifri od 95.000, a poptunjenost sale je uvek 95%.

MLADI TATAR IZ RUSIJE JE GLEDAO U KAMERU S TUGOM U OČIMA: A onda je uradio nešto što je PROMENILO ISTORIJU! (VIDEO)

Inače, ova fantastična komedija 24.5.2017. u 20 časova slavi jubilej - 350. izvođenje!

foto: Promo / Zvezdara Teatar

Dragan Jovanović čuven je po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu. Kao vlasnik agencije, Jovanović vodi putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju, a goste dočekuje u maniru pravog dobrog domaćina.

Za ulogu u ovoj predstavi, Draganu Jovaoviću dodeljena je nagrada za najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu Nušićevi dani u Smederevu 2007. godine.

PROBAO PRŠUTU, KAJMAK I PREBRANAC I RASPAMETIO SE! Mihail Barišnjikov baš uživa u Beogradu!

U junu će predstava Dobrodošli u Srbiju biti na repertoaru 5.6. i 12.6, i ulaznice su od danas u prodaji.

foto: Promo / Zvezdara Teatar

Ekipu predstave pored Dragana Jovanovića čine i Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Takođe, važan deo predstave čine i video radovi, a filmske uloge odigrali su: Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica Usanović, Milica Mandić i Jasmina Stoiljković.

Čestitamo ekipi predstave!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.