ŽIVOTNA DRAMA DRAMSKOG PISCA! Siniša Kovačević imao moždani udar, operacija trajala 4 sata!
Foto: Dragana Udovičić

borio se za život!

ŽIVOTNA DRAMA DRAMSKOG PISCA! Siniša Kovačević imao moždani udar, operacija trajala 4 sata!

Sve se izdešavalo iznenada, Siniša je dobio jake bolove u glavi, porodica je pozvala Hitnu pomoć i odmah su ga odvezli na Odeljenje neurologije Kliničkog centra Srbije
Objavljeno:

Čuveni srpski dramski pisac sredinom februara borio se za život. Operacija na mozgu kojoj je morao da se podvrgne posle moždanog udara trajala je više od četiri sata, prenosi "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sve se izdešavalo iznenada, Siniša je dobio jake bolove u glavi, porodica je pozvala Hitnu pomoć i odmah su ga odvezli na Odeljenje neurologije Kliničkog centra Srbije. Tamo je ustanovljeno da je došlo do pucanja kapilara na mozgu i da mora hitno da se operiše. U prvom trenutku Siniša je bio veoma uplašen, kao i ostali članovi njegove porodice, ne sanjajući da ih prava drama tek očekuje - priča za "Blic" izvor blizak porodici Siniše Kovačevića.

NISKI UDARCI! Prepiska Siniše Kovačevića i Ksenije Vučić najšerovanija je jutros na društvenim mrežama!

- Iako su lekari mislili da će to biti rutinska operacija, tokom samog hiruškog zahvata ustanovljeno je da neće sve proći tako lako. Operaciju su okarakterisali kao tešku, a posle četiri sata u operacionoj sali, lekari su mogli samo da čekaju da prođu sati kako bi ustanovili da li će sve biti u najboljem redu - otkriva izvor blizak porodici Kovačević i dodaje:

- Ljiljana Blagojević, Sinišina supruga, i ćerka Kalina bile su tih dana u velikom strahu. Stalno su se nametala razna pitanja: hoće li sve biti u redu, kako će sve izgledati posle, da li je sve dobro prošlo? Ali pošto su prošla sedamdeset dva sata, koja su uvek kritična posle ovakvih operacija, lekari su posle konzilijuma utvrdili da oporavak Siniše Kovačevića dobro teče, ali da je u bolnicu stigao u poslednjem trenutku - kaže izvor.

foto: sasa đorđevic

Prvih nekoliko dana Siniša je govorio otežano, ali to je bila posledica hirurške intervencije. Sada se oseća sasvim dobro.

A onda je posle bolnice usledila nova borba, odlazak kući i oporavak koji nije bio nimalo lak.

- Prvih nekoliko dana govorio je otežano, ali to je sve bila posledica hirurške intervencije i lekari su predviđali da će se sve vratiti na svoje mesto. Dve sedmice je poznati dramaturg proveo u bolnici, a porodici je pao kamen sa srca kada su čuli pozitivne prognoze lekara - dodaje izvor blizak čuvenom piscu.

Siniša Kovačević se do objave teksta nije javljao na naše pozive, kojima smo hteli da proverimo kako teče njegov oporavak, ali kako smo saznali iz izvora bliskog porodici, slavni dramaturg se potpuno oporavio i oseća se odlično.

Kovačević je oženjen glumicom Ljiljanom Blagojević. Imaju ćerku Kalinu Kovačević, glumicu, i unuku Mionu. Kalina se pre dve godine razvela od supruga Radeta Ćaldovića, fudbalskog agenta.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.