DRAGE DAME, SPREMITE SE! Slavni Barišnjikov stiže u Beograd! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Profimedia

14. Beogradski festival igre

DRAGE DAME, SPREMITE SE! Slavni Barišnjikov stiže u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Pozorište na Terazijama ugostiće svetskog baletskog velikana tri večeri za redom 23, 24. i 25. aprila, u predstavi "Brodski / Barišnjikov"
Objavljeno: 20:07h

Jedan od najpoznatijih baletskih igrača današnjice Mihail Barišnjikov nastupiće na sceni beogradskog Pozorišta na Terazijama tri večeri za redom 23, 24. i 25. aprila, u predstavi "Brodski / Barišnjikov".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izvođenje komada inspirisang poezijom nobelovca Josifa Brodskog deo je programa 14. izdanja Beogradskog festivala igre, koji se održava od 24. marta do 11. aprila.

"Brodski / Barišnjikov" je predstava za jednog čoveka, emotivno putovanje u dubine složenih kompozicija pesnika, u režiji čuvenog letonskog reditelja Alvisa Hermanisa.

foto: Profimedia

U izvedbi na ruskom, maternjem jeziku majke Brodskog, Barišnjikov recituje izbor dirljivih i elokventnih radova svog dugogodišnjeg prijatelja.

Baletski super star Mihail Barišnjikov profesionalno se bavi baletom od 1967. godine, a najširoj svetskoj publici postao je poznat po ulogama u nekoliko holivudskih filmova i popularnoj seriji "Seks i grad".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.