Trg bajki na Bulevaru: ODLIČNA  PRAZNIČNA ZABAVA ZA MALIŠANE uz žonglere, mađioničare i ulične svirače!
Foto: Promo / Trg bajki

magija Beogradske zime

Trg bajki na Bulevaru: ODLIČNA PRAZNIČNA ZABAVA ZA MALIŠANE uz žonglere, mađioničare i ulične svirače!

Na Trgu ispred UK "Vuk" i Opštine Zvezdara, od 14. decembra do 15. januara igraće se naše narodne bajke, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice...
Objavljeno: 15:55h

Posle velikog uspeha prošlogodišnje novogodišnje manifestacije „Trg bajki“, koja je za mesec dana zabavila preko 70.000 mališana i njihovih roditelja, učitelja i vaspitača, Beograđani i gosti Beograda imaće priliku da i ove godine uživaju na „Trgu bajki“!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo / Trg bajki

Na Trgu ispred UK "Vuk" i Opštine Zvezdara na Bulevaru, od 14. decembra do 15. januara ponovo nastaje magija! Svakodnevno će se igrati naše narodne bajke, lutkarske predstave, organizovaće se koncerti, prezentacije, edukativne i ekološke radionice u saradnji sa Prirodnjačkim centrom iz Svilajnca i Srbijašumama, kao i bogat zabavni i inkluzivni program za decu!

U prazničnom raspoloženju, uz brojne animatore, žonglere, mađioničare i ulične svirače, deca i svi koji se osećaju kao deca, tokom decembra i januara, imaće priliku da na najlepši način upoznaju i uživaju u našoj tradicionalnoj kulturi i promociji nacionalnih proizvoda.

foto: Promo / Trg bajki

Trg bajki je jedinstvena manifestacija u kalendaru zimskih zabavnih događaja našeg glavnog grada! Kao najlepši uvod u praznično slavlje, predstavlja mesto najkvalitetnijih prazničnih sadržaja: zabave i druženja, koncerata, predstava, zabavnih programa za decu i predstavljanje starih srpskih zanata i rukotvorina.

Ulaz za sve posetioce je besplatan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.