Kada STEREO pojede BANANU - drma se ceo VRAČAR! (VIDEO)
Foto: promo

banana na vračaru

Kada STEREO pojede BANANU - drma se ceo VRAČAR! (VIDEO)

Za sve sladokusce hip hop zvuka
Objavljeno: 16:25h

"Prvi put drmamo Vračar! Ovo je poseban nastup i svakako specijalna prilika za sve vas, jer po prvi put nastupamo sa trubačem, a to smo jarko želeli godinama unazad!"

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Naš prepoznatljivi izraz će upotpuniti i dva vrhunska disk džokeja, Darkinjo i Tjamil. Ovo je šansa koju nijedan pravi sladokusac ne sme propustiti! Mir, zdravlje, sreća, ljubav", poručuju momci iz Stereo Banane pred veliki beogradski koncert koji će posle neverovatnog uspeha aktuelnog singla "Nemoj da znojiš tehniku" prirediti u Božidarcu 3. decembra.

Malo je onih koji nisu videli kako izgleda niška verzija "Trainspottinga“ spakovana u tri minuta... Energični hip-hop dvojac Stereo Banana napravio je neverovatan uspeh spotom za pesmu ,"Nemoj da znojiš tehniku" koji je za kratko vreme sabrao više od 255.000 pregleda na youtube-u i tako postao treći najgledaniji video sadržaj u našoj zemlji na najpopularnijem video servisu. U spotu u glavnoj ulozi se pojavljuje mladi glumac Predrag Vasić, poznatiji kao Stanoje iz filma ,"Montevideo", koji je upešno dočarao dan besposlenog "mangupa" u Nišu.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.