Ima sve da pršti: Ovaj momak će u petak da razbije Beograd! I to kako! (FOTO)
Foto: Promo

REJV!

Ima sve da pršti: Ovaj momak će u petak da razbije Beograd! I to kako! (FOTO)

I D E M O O O O!!
Objavljeno: 16:26h

Markus Suckut, rezident berlinskog kluba Berghain, prvi put u Beogradu!

Najtraženiji dj i producent nemačke tehno scene, rezident berlinskog Berghain-a, Markus Suckut otvara novi serijal žurki HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. u petak 25. 11. u beogradskom klubu DOT!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon kraće pause HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. ponovo dovodi jedno poznato ime tehno sceneu Beograd. Markus Suckut započinje svoje muzičko putovanje 1999. godine i već nakon nekoliko godina postaje izuzetno prepoznatljiv i cenjen u underground tehno krugovima.

Njegova muzika je pronašla mesto na etiketama od Sven Vathove Cocoon Records, do Len Fakijeve Figure, kao i na popularnom imprintu Radio Slave, Rekids Records. Godine 2012. osnovao je i svoju vinil platformu po imenu SCKT, a u kolaboraciji sa Johannes Heil-om i lejbl EXILE records.

foto: Promo

Teško je žanrovski odrediti nekoga ko ne voli da razmišlja o muzici na konzervativan način, nekoga ko ima toliko uticaja raznih muzičkih pravaca, a Markusova produkcija je najbolji pokazatelj o kakvom se tehnu radi.

Njegovi setovi su svestrani, iako imaju zajedničku osnovu, vrlo ih je teško opisati, možda je za to zaslužna njegova sklonost ka sanjarenju i mehaloniji. Nastupao je u najpoznatijim tehno klubovima i na festivalima širom sveta, među kojima su Womb, Berghain, Tresor, Nature One, Egg London i drugi.

foto: Promo

U petak 25. novembra sa ovim renomiranim tehno DJem pult će deliti dobro poznati beogradski DJevi Alexandar Ivković i Mihajlo.

Publika koja ih prati zna da svojim energičnim i melodičnim

setovima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim a da će tako i biti proverite sledećeg petka u klubu DOT.

Žurka će biti održana 25.11. u popularnom klubu DOT !

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.