NEVOLJA UŽIVO: Ne mirimo se sa onim što nam nameću odozgo, naša borba dolazi odozdo! (FOTO)(VIDEO)
Foto: promo

stav

NEVOLJA UŽIVO: Ne mirimo se sa onim što nam nameću odozgo, naša borba dolazi odozdo! (FOTO)(VIDEO)

Nevoljom protiv apatije
Objavljeno: 21:49h

U susret četvrtom studijskom albumu i jesenjoj mini-turneji, ZAA je objavio spot za novi singl „Trouble“!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Spot je inspirisan težnjom muzičara da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušaoce, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju „Košnica“ u Kruševcu, koji potpisuje i celokupnu audio i video produkciju.

"Trouble je prva pesma koja najavljuje naš novi album. Pesmu smo odsvirali na način na koji najviše volimo, a to je uživo tj. live. Uživo odsvirana pesma najvernije prenosi emocije i osećaj koji želimo da podelimo sa ljudima. Lajt-motiv pesme je nemirenje sa društvenim prilikama nametnutih 'odozgo', kao i borba protiv apatičnosti koja dolazi 'odozdo'. Tu smo, jesmo, idemo“, poručio je Tomislav Ilić, basista.

Pesmu „Trouble“ i još nekoliko novih numera, zajedno sa prepoznatljivim hitovima poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći će uskoro da čuje publika u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Beogradski koncert zakazan je za 26. novembar u Mikser Hausu, kada će kao podrška nastupiti i bend „Itch“, u Nišu ZAA nastupa u klubu „Feedback“ 9. decembra, a u Novom Sadu 23. decembra u „Gerila“ baru.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima „Gig Stix-a“ po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu i stajaće 800 dinara. Informacije o kartama za ostala dva koncerta, biće objavljene uskoro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.