BEOGRAD NE MOŽE DA DOČEKA: Doživite neustrašivu Džibonijevu magiju! (FOTO)
Foto: Promo

ZA ONE Sa ukusom!

BEOGRAD NE MOŽE DA DOČEKA: Doživite neustrašivu Džibonijevu magiju! (FOTO)

Splitski kantautor Džiboni u petak uveče 11. novembra (20:30) održaće prvi od tri koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima promoviše svoj deo novog albuma "Familija". Slede koncerti u subotu 12. i utorak 15. novembra
Objavljeno: 10:57h

Splitski kantautor Džiboni u petak uveče 11. novembra (20:30) održaće prvi od tri koncerta u beogradskom Sava centru, na kojima promoviše svoj deo novog albuma "Familija". Slede koncerti u subotu 12. i utorak 15. novembra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Znam da ima ljudi koji neće doći samo na jedan koncert, već na dva, a možda i sva tri. Prema njima imam veliku obavezu da nijedan koncert ne smije biti potpuno isti. Svaki koncert mora u nekoj mjeri biti različit", kaže Zlatan Stipišić.

foto: Promo

Džiboni je Sava centar već punio tri puta u decembru 2014. godne. Sada se vraća u prestižnu beogradsku dvoranu kako bi predstavio svoj deo "Familije" (2016), zajedničkog albuma snimljenog sa Oliverom Dragojevićem. Sa albuma su Džibonijevi hit singl/spotovi "Onako, od oka" i "Udica".

"Beograđani će čuti stare pjesme koje su važne i njima i meni. Biće i nove, za koje mislim da su stvarno dovoljno dobre da mogu stajati uz bok sa starima. A Sava centar mi se strašno svidio, i nisam htio u neku drugu dvoranu. Svi muzički velikani koji su svirali tamo su ostavili nešto iza sebe, neku neuništivu energiju zapisanu u zidove te dvorane, što je meni jako bitno", kaže Džiboni.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.