ALTER EGO: Jedina noć u godini kada možete da se gradom prošetate obučeni kao KLOVN UBICA a da vas ne uhapse!(FOTO)
Foto: promo

maskenbal

ALTER EGO: Jedina noć u godini kada možete da se gradom prošetate obučeni kao KLOVN UBICA a da vas ne uhapse!(FOTO)

Retka prilika da pokažete svoje drugo ja!
Objavljeno: 21:54h

Veštice, ubice, doktori i pacijenti. 24. decembra za sve vas koji imate alter ego koji retko pokazujete jedan klub pruža bezbedno utočište i sjajnu zabavu!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedna od najdugovečnijih beogradskih manifestacija, 43. po redu maskenbal Kluba studenata tehnike, održaće se u subotu 24. decembra a poznata je i ovogodišnja tema - Alter ego.

Prodaja karata će i ove godine funkcionisati kao prethodnih, 11. novembra u 20h održaće se prvi krug onlajn rezervacija karata, koje mogu da kupe svi sa ovogodišnjom članskom kartom kluba. Cena karte je tada 700 dinara, a moguće je rezervisati najviše dve karte.

foto: promo

Takođe, tradicionalno, raspisan je i konkurs za predlog plakata maskenbala. Potrebno je da plakat bude urađen u dve boje (CMYK format), veličine 88X68 cm, sa gustinom štampe 300 dpi. Bendove, nazive bina, sponzore i sve druge potrebne informacije možete preuzeti sa nekog od starijih plakata.

Svoja rešenja za plakat šaljite na imejl maskenbal@kst.org.rs u manjem i JPEG formatu. U prijavi obavezno navedite ime i prezime, kao i broj telefona. Konkurs traje do ponedeljka, 14. novembra, a sve dodatne informacije možete dobiti preko mejla maskenbal@kst.org.rs

Pobednički predlog dobija tri karte za maskenbal, drugoplasirani dve, a trećeplasirani jednu kartu.

Ceo line-up sa spiskom izvođača i bina, biće objavljen uskoro.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.