IMPONTENTAN JE, MESECIMA SE NIJE KUPAO NI PRAO ZUBE: Zadužio je SVET brojnim MUZIČKIM HITOVIMA, a sada je na DNU
Padao od kombinacije lekova na recept i prekomernog alkohola, Foto: Profimedia

tužna priča

IMPONTENTAN JE, MESECIMA SE NIJE KUPAO NI PRAO ZUBE: Zadužio je SVET brojnim MUZIČKIM HITOVIMA, a sada je na DNU

Prestao se tuširati, prati zube i odevati prikladno

Objavljeno: 11:59h

Bivđa žena Fila Kolinsa Oriana Kevej, s kojom je obnovio ljubav, tvrdi na sudu da pevač smrdi jer se nije prao mesecima i da je impotentan.

Kevej je u ponedeljak u Majamiju predala papire na sud optužujući ga da je odustao od njihovog dogovora prema kojem joj je trebao dati polovinu kuće od 40 miliona dolara.

fil kolins
foto: Profimedia

U tim dokumentima Kolinsa je opisala kao pustinjaka koji nije oprao zube ili sebe mesecima, piše Page Six.

Kevej tvrdi da je Kolins 2017. počeo puno piti i dodaje kako je često "padao od kombinacije lekova na recept i prekomernog alkohola".

Kaže čak kako je "u nekoliko navrata" udario glavom kad je pao i prijavljivao se u bolnicu pod pseudonimom. Kevej piše i kako se jednom "srušio na sceni tokom nastupa jer je bio toliko slab da nije mogao ustati".

Takođe je tvrdila da je do 2019. Kolins "postajao sve depresivniji, povučen, nasilnik i, nakon operacije na leđima, sve više zavisan o antidepresivima i tabletama protiv bolova".

fil kolins
foto: Profimedia

"Nije se mogao seksati", tvrdi. "Prestao se tuširati, prati zube i odevati prikladno (zapravo, nije oprao zube ili se tuširao od 2019. do avgusta 2020. kad je otišao iz našeg doma)".

Takođe je rekla da on nije u stanju komponovati pesme ili snimati muziku te da je bio "emocionalno i verbalno nasilan" prema njoj i da je često ignorisao potrebe svoje dece.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.