IDA PRESTER objavila spot za pesmu ''LUDA''
Foto: Snimak ekrana Youtube

sveže

IDA PRESTER objavila spot za pesmu ''LUDA''

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Presterovu vrlo plodonosna. Iza nje su uspešna četiri singla (Šansa; Minuta; Dodir; Kvar) i peti je "Luda".

Objavljeno: 15:01h

"Hej što te nema, prazan mi je stan, koža mi fino miriše" – stihovi su kojima počinje nova numera Ide Prester. Već prvi taktovi i reči primamljivo uvode u hipnotičku pop synth atmosferu, prepoznatljivu za senzualnu muzičarku. Na krilima prethodnoga singla “Kvar”, Ida donosi novu, intrigantnu pesmu “Luda”, kao svojevrsni nastavak.

– Ovo je pjesma o nedostajanju, iščekivanju i strasti. Cijela godina nam je takva, život je stao, čekamo dobre vijesti. Ljudi – ludite, vičite, grizite, lomite se pa ponovo lijepite… sve je to normalno. Samo se beskrajno, nerazumno i punim srcem zaljubite ove jeseni. I lakše ćemo proći kroz ovu čudnu zimu 2020 – poručila je Ida.

Iako bismo mogli reći da je 2020. godina poprilično luda, ona je za Presterovu vrlo plodonosna. Iza nje su uspešna četiri singla (Šansa; Minuta; Dodir; Kvar), od kojih zadnja tri pripadaju ovoj godini. Sve singlove Ida je objavila pod svojom samostalnom diskografskom etiketom, čime odvažno utabava svoj put među nezavisnim diskografima.

Spot za pesmu "Luda" možete pogledati ovde.

Pesmu “Luda” je napisala u saradnji sa omiljenim zagrebačkim electro pop dvojcem Pocket Palma (Luka Vidović, Anja Papa), čija je saradnja počela na remixu numere “Minuta”, a nastavila se na singlu “Dodir”, nastalom tokom lock downa. Singl “Luda” prati video spot, koji su ostvarili stalni Idini saradnici, Vladimir Miladinović Piki (kamera) i Marko Ćerketa (art direkcija).

– Kako je ova pesma na neki način nastavak singla “Kvar”, odlučili smo zadržati neke elemente iz tog spota. Prvenstveno je publika zapazila kostim, u “Ludoj” izrađen od drugih boja i materijala. Taj model sada u ekipi zovemo “Ida odelo”. Autentičan, prepoznatljiv, decentno sexy… baš kako bi i Idu samu opisali – kazao je Marko Ćerketa.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.